Första bilderna på Tuva Novotny och Alexander Skarsgård med bebisen

16 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Alexander Skarsgård Tuva Novotny
I maj kom nyheten att skådespelarna Tuva Novotny och Alexander Skarsgård väntar barn. Nu syns den lilla familjen på promenad i New York. Se bilderna här!
Annons
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga
Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekssaga

I början av året blev det känt att skådespelarna Tuva Novotny och Alexander Skarsgård funnit kärleken i varandra, och under våren berättade paret att de väntar sitt första barn. Nu har bebisen kommit. Här är första bilderna på paret tillsammans med bebisen!

Tuva Novotny och Alexanders Skarsgårds bebis

Det var tidigare i år som Tuva Novotny avslöjade att hon väntar barn med Alexander Skarsgård. På ELLE-galans röda matta visade hon upp gravidmagen och berättade om nyheten för ELLE. Dagen därpå berättade Tuva Novotny även för Nyhetsmorgon om graviditeten och hur långt gången hon var. Programledaren Jenny Strömstedt tog nämligen upp att graviditeten i avslöjades på ELLE-galan.

Annons

– Det var lite svårt att undvika en nio månaders gravidmage från den vinkeln, svarade Tuva då.

Sedan bebisen kommit till världen har det varit tyst från skådespelarparet. Men nyligen syntes de tillsammans med barnvagn och bebis i famn på New Yorks gator.

Tuva och Alexanders förhållande

Det var i podcasten Inte din morsa som det avslöjades att Alexander Skarsgård och Tuva Novotny varit ett par i flera år. Ann Söderlund berättade att hon träffat Tuva Novotny under inspelningen av Bonusfamiljen, som berättade om sin relationen med Alexander – och att relationen inte tidigare uppmärksammats i media.

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej, berättade Ann.

Källa: Dailymail, Foto: TT, Instagram

Annons