Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Dejtar Emily Ratajkowski Pete Davidson?

15 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Emily Ratajkowski och Pete Davidson
Emily Ratajkowski uppges dejta Kim Kardashians ex Pete Davidson. Enligt uppgifter till skvallersajten Deux Moi, ska modellen och komikern nyligen skymtats tillsammans hand i hand i New York. Här är allt vi vet om nya kärleksryktet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattanBrand logo
Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattan

I september kom beskedet att Emily Ratajkowski ansökt om skilsmässa från maken Sebastian Bear-McClard. Enligt en uppgiftslämnare till Page Six, ska den fyraåriga relationen tagit slut efter att Sebastian varit otrogen mot Emily upprepade gånger. Men sedan uppbrottet har Emily Ratajkowski börjat leta efter kärleken på nytt. Tidigare under hösten ryktades hon dejta skådespelaren Brad Pitt, men nu kommer uppgifter att Emily Ratajkowski istället dejtar Saturday Night Live-komikern Pete Davidson.

Kim Kardashian och Pete Davidsons uppbrott

I våras möttes vi av nyheten att årets mest omtalade par, Kim Kardashian och Pete Davidson, gjort slut. Paret träffades under en inspelning av Saturday Night Live hösten 2021, och inledde strax därefter en relation som blev frekvent uppmärksammad i media. Efter tio månader valde paret däremot att att gå skilda vägar. Enligt uppgifter till E! ska distansen mellan de två och hektiska arbetsscheman legat till grund för uppbrottet. Samtidigt ansökte modellen Emily Ratajkowski om skilsmässa från maken Sebastian Bear-McClard.

Annons
Pete Davidson och Kim Kardashian på Met-galan 2022
Pete Davidson och Kim Kardashian på Met-galan 2022

Emily Ratajkowski och Brad Pitt

Efter uppbrottet från Sebastian, började det florera rykten att Emily Ratajkowski börjat dejta Brad Pitt. Enligt källor till Deux Moi hade de setts tillsammans på en restaurang i Paris, och senare i New York.

– Jag har hört att Brad Pitt har en ny kvinna i sitt liv. Jag råkade nämligen träffa en väldigt het kökschef nyligen, som jobbar på en fin restaurang i Paris. Han berättade för mig att Brad besökt restaurangen tillsammans med en modell, som nyligen florerat mycket i pressen gällande sin skilsmässa, berättade källan.

Annons

Emily Ratajkowski gick sedan ut och kommenterade romansryktet i tidningen Variety.

– Jag är nybliven singel för första gången någonsin och jag känner att jag uppskattar den friheten.

Nu ryktas modellen dejta en annan kändis – nämligen Pete Davidson.

Brad Pitt
Brad Pitt

Dejtar Emily Ratajkowski och Pete Davidson?

Efter att de båda avslutat sina förhållanden under sommaren, kommer nu uppgifter att Emily Ratajkowski och Pete Davidson dejtar varandra. Enligt skvallerkontot Deux Moi syntes modellen och komikern nyligen hand i hand på New York gator. Och enligt en källa till US Weekly ska Emily Ratajkowski och Pete Davidson dejtat i månader.

– Det är fortfarande ett tidigt stadie, men de gillar varandra väldigt mycket, berättar källan för sajten.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons