Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

8 saker Kardashians kamerateam hållit hemliga

15 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kylie Jenner, Kim Kardashian och Kendall Jenner
Familjen Kardashian har levt sina liv framför reality-kamerorna i över 15 år. Och sedan realityserien Keeping up with the Kardashian startades 2007, har teamet bakom kamerorna behövt hålla en och annan hemlighet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

Kardashian-Jenner släkten kan nog beskrivas som en av de mest berömda familjerna idag. Familjen har visat upp sin vardag i mer än ett årtionde genom reality-serierna Keeping up with the Kardashians och The Kardashians, där de delat med sig av alla livets med- och motgångar. Samtidigt har de haft ett helt kamerateam som följt varenda steg – och som sett saker de behövt hålla hemliga från fansen.

Se åtta hemligheter här!

1. Kylie Jenners första graviditet

I februari 2018 berättade Kylie Jenner att hon och pojkvännen Travis Scott välkomnat sitt första barn till världen. Nyheten kom som en överraskning för många, då graviditeten helt undanhållits från media. Exekutiva producenten Farnaz Farjam, som arbetat med familjen sedan 2007, berättade för Variety att teamet var medvetna om graviditeten hela tiden.

Annons

– En rolig grej med Kylies graviditet är att hon fick reda på det när vi spelade in Life of Kylie, berättade Farjam.

Han berättade också att han tittat tillbaka på materialet i efterhand, och hittat det exakta ögonblicket då Kylie fick reda på sin graviditet.

2. att Kim är den som avslöjar systrarnas hemligheter

Kim Kardashian avslöjade i en intervju med The Hollywood Reporter, att hon ofta tipsar om innehåll till serien.

– Om du frågar teamet så är det nog jag som skapar mest drama. Jag vet ofta vad mina systrar går igenom och vad de inte delar med sig. Så ibland brukar säga till teamet att de ska åka till exempelvis Kourtneys hus, om jag vet att det är något som händer där, berättade Kim.

Kim Kardashian och Kylie Jenner 2022
Kim Kardashian och Kylie Jenner 2022

3. att Khloé aldrig ville visa upp äktenskapsproblemen med Lamar

Khloé Kardashians äktenskap med NBA-spelaren Lamar Odom blev en stor del av dramat i Keeping up with the Kardashian mellan 2009 och 2016. I en intervju med The Hollywood Reporter berättade Khloé att hon egentligen inte ville visa upp något av det i serien. Och inte heller göra spinoffen Khloé and Lamar.

Annons

– Jag ville aldrig göra den serien, men min dåvarande make ville. Han sålde idén till E! och jag gick med på det eftersom jag ville se honom lycklig. Men jag var också den som tog beslutet att avsluta serien till slut. Det blev alldeles för mycket, berättade Khloé.

4. att Kim brukar be teamet radera klipp där hon inte är snygg

I en intervju med The Hollywood Reporter berättade Kim Kardashian att hon brukar be teamet radera material, om hon känner att bilderna är för osmickrande.

– Jag ska inte ljuga, det har hänt att jag lämnat inspelningen och haft en stor tova i mitt hår. Och då har jag sagt: ”ta bort det där, mitt hår ser ut som skit.” Jag är för fåfäng för att visa upp riktigt fula vinklar, berättade Kim.

Kim Kardashian

5. Khloés första graviditet

Khloé Kardashian avslöjade i en intervju med Jimmy Kimmel att hennes assistent och några i kamerateamet, var de första att få reda på graviditeten med True. Hon tog nämligen ett graviditetstest under inspelningen och ringde sin dåvarande pojkvän Tristan Thompson efter provsvaret. Paret väntade sedan med att avslöja nyheten för familjen tills alla var samlade.

Annons

6. Kendall Jenners pojkvän

I en intervju med Variety berättade producenten Farnaz Farjam att Kendall Jenner har en strikt regel när det kommer till att filma sitt privatliv. Kamerateamet får nämligen inte filma någon hon dejtar – om det inte dejtat mer än ett år.

– Folk har egentligen ingen aning hur Kendall beter sig i ett förhållande, eftersom hon aldrig visat det i serien. Kendall har alltid haft en regel att hon måste varit tillsammans med något i ett år innan de ens får vara med i serien, berättade Farjam.

Kendall Jenner med pojkvännen Devin Booker
Kendall Jenner med pojkvännen Devin Booker

7. Att vissa scener filmats med en iPhone

Den tidigare exekutiva producenten Jeff Jenkins avslöjade att vissa intima scener i serien filmats med en iPhone.

Annons

– Det finns dagar då det är trettio personer på plats för att täcka en händelse och andra dagar är det bara en person med en iPhone som fångar något mer intimt, berättade han för The Hollywood Reporter.

8. Att De filmar andras hem istället för Kardashians

2014 avslöjade Kim Kardashian att huset som visats upp i Keeping up with the Kardashians, egentligen inte ens är familjens hem. Hon förklarade då att det berodde på säkerhetsåtgärder och att de filmar exteriören av andras hus istället för sina egna.

– Mitt hem som visades i Beverly Hills var mitt riktiga hem och folk brukade dyka upp alla tider på dygnet och ringa på min port. Jag fick ringa polisen vid flera tillfällen. Det kändes väldigt otryggt, berättade Kim.

Källa: Your Tango, Foto: TT

Se syskonen Kardashian då och nuBrand logo
Se syskonen Kardashian då och nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons