Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya detaljerna om Kim Kardashians kärleksliv

07 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian
Kim Kardashian har varit singel sedan uppbrottet från Pete Davidson 2022. Men nu berättar en källa att Kim är redo att dejta igen – däremot ingen kändis. Här är nya detaljerna om Kims kärleksliv!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Kim Kardashians kärleksliv har ofta varit omskrivet i media, inte minst när hon gifte sig med Kanye West – och skilde sig från Kanye West. När Kim sedan träffade SNL-komikern Pete Davidson i slutet av 2021, omskrevs de som det hetaste paret i Hollywood. Nu uppger en källa för People att Kim är redo att dejta igen efter uppbrottet från Pete – men gärna inte någon som redan befinner sig rampljuset.

Kim Kardashian vill dejta igen

Enligt en källa till People har Kim Kardashian nyligen börjat fråga sina vänner om de har någon att para ihop henne med – och att hon gärna skulle dejta någon som inte är känd.

Annons

– Kim har inte dejtat något, men börjar bli redo nu. Hon behövde en paus efter Pete, men är intresserad av att börja dejta igen. Hon skulle älska att dejta någon som inte är känd i Hollywood. Hon tror att någon inom finans hade varit perfekt, berättar källan.

– Kim har mycket som händer runt omkring henne just nu, och som gör henne glad. Men hon skulle så gärna vilja dela det med en partner också.

Kim Kardashian på Milanos modevecka 2023
Kim Kardashian på Milanos modevecka 2023

Kim efter Uppbrottet från Pete Davidson

Kim Kardashian och Pete Davidson gick skilda vägar i augusti 2021. Enligt en källa till People ska distansen och hektiska scheman stått i vägen för att få deras förhållande att fungera.

Annons

– De båda reser hela tiden, och det är svårt att få ihop, berättade källan.

Kim och Pete på Met-galan 2022
Kim och Pete på Met-galan 2022

Men Kim är fortfarande hoppfull för att hitta kärleken. I Gwyneth Paltrows podcast GOOP, berättade Kim att hon skulle kunna tänka sig att gifta sig igen, och skaffa fler barn. Hon fick även frågan om hon är en romantiker.

– Jo men det är jag. Och jag har en fantasi om fjärde gången gillt, det är då det kommer bli bra.

Källa: Harpers Bazaar, Foto: TT, Instagram

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons