Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kourtney Kardashians nya (och extrema) hårförvandling

07 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian är nog Kardashian-systern som experimenterar minst med sitt hår. Men nu syns hon i en helt (!) ny look än vi sett tidigare – nämligen en platinablond bob. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kourtney Kardashian har sedan länge rockat sitt mörka hår. Men nu har reality-stjärnan och entreprenören gjort en helomvändning när det kommer till sin look. Spana in den här!

Kourtneys nya platinablonda hår

I ett inlägg på Instagram visar Kourtney upp sitt nya hår – en platinablonda bob. Kourtney var en av de första att skaffa den kortklippta bob-frisyren, som vi nu ser var och varannan kändis dyka upp med. Bland annat har vi sett Hailey Bieber, Lily James och Florence Pugh byta ut sina långa svall mot en kortare frisyr.

Se syskonen Kardashian då och nuBrand logo
Se syskonen Kardashian då och nu

Efter att Kourtney anammade stilen redan augusti 2021, har hon tagit till andra medel för att uppdatera sin look, nämligen genom att färga sin bob platina blond – och fansen häpnas över den nya hårförvandlingen.

Annons

”Fullkomligt älskar ditt blonda hår!” kommenterar en följare på Instagram

”Snälla du måste behålla det!” kommenterar en annan.

inte första gången Kourtney blekt sitt hår blont

Kourtneys syster Kim kan vara Kardashian-systern som claimat den platinablonda looken de senaste åren. Men enligt E News avslöjade Kourtney tidigare att hon blekte sitt hår blont långt innan än Kim – även om det inte riktigt gick som planerat.

"Kim är inte den enda i familjen som blekt sitt hår blont. Jag hade det i en månad innan jag färgade mitt hår ljusbrunt med highlights. Men när jag sedan skulle få mina highlights fixade så gick hela håret av och jag hade typ spikes som stack upp. Så jag fick fick jag färga håret svart istället och klippa det kort” berättade Kourtney.

Foto: TT, Instagram

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons