Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kourtney Kardashians svar på gravid-kommentarerna

03 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Travis Barker och Kourtney Kardashian
Förra året fick tittarna följa Kourtney Kardashian och Travis Barkers IVF-resa i realityserien The Kardashians. Och sedan dess har fansen varit snabba med att spekulera om Kourtney är gravid samt ställa frågan på Instagram – men nu säger hon ifrån.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

I början av 2022 fick tv-tittarna följa Kourtney Kardashians och Travis Barkers försök att bli gravida. I The Kardashians sågs paret testa en ayurvedisk cleanse för att öka fertiliteten samt påbörja en IVF-resa. Och efter parets försök att bli med barn har fansen ofta ställt frågan om Kourtney är gravid – men nu säger Kourtney ifrån i kommentarsfältet på Instagram.

Kourtneys svar på gravid-kommentarerna

Nyligen publicerade Kourtney Kardashian ett inlägg på Instagram där hon gjorde reklam för Poosh nya vitamin-gummies. På bilden syns hon posera med en vitaminburk, varav en följare kommenterade och frågade om hon var gravid. Kourtney tog då tillfället i akt att svara på följarens kommentar:

Annons

”Biverkningar av IVF (och jag uppmärksammar bara den här kommentaren för att betona vikten av att veta hur IVF påverkar kvinnors kroppar, eftersom det inte pratats så mycket om det tidigare)... Och dessutom, frågar vi fortfarande kvinnor om de är gravida?” svarade Kourtney tillsammans med en gul hjärtemoji.

Kourtney om fansens gravid-rykten

Det är inte första gången Kourtney lyfter problematiken med fansens gravid-spekulationer. I andra säsongen av The Kardashians berättade Kourtney hur jobbigt hon tyckte det var att fansen ständigt frågade om hon varit gravid, och påstod att de såg en liten gravidmage skymta, trots att hon inte varit med barn.

– Varenda person på sociala medier håller på och skriver: "Kourtney är gravid, Kourtney är gravid, Kourtney har gått upp så mycket i vikt", berättade Kourtney för sin mamma Kris Jenner.

–Det är så oförskämt att kommentera andra människor när man inte har någon aning vad de går igenom.

Källa: Hollywood life, Foto: TT, Instagram

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons