Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kourtney Kardashian berättar om tuffa IVF-behandlingen

16 mar, 2022 
AvLinda Strömbäck
Travis Barker och Kourtney Kardashian
I oktober gick Kourtney Kardashian och Travis Barker ut med nyheten att de förlovat sig. I en ny trailer till nya Hulu-serien The Kardashians berättar Kourtney om barnplanerna med nya fästmannen och komplikationerna de upplevt för att försöka bli gravida.
Annons
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Inför releasen av realityserien The Kardashians släpptes nyligen en trailer där Kourtney Kardashian, 42, för första gången berättar om barnplanerna med nyblivna fästmannen Travis Barker, 47. Kourtney som sedan tidigare har barnen Mason, 12, Penelope, 9, och Reign, 7, tillsammans med Scott Disick, berättar också i ett klipp från serien att hon genomgått en IVF-behandling i försök att bli gravid, och om komplikationerna som uppstått i samband med behandlingen.

Kourtney om IVF-behandlingen

I trailern till den nya Kardashian-serien berättar Kourtney om parets önskan att skaffa barn tillsammans. Under ett läkarbesök hade de blivit rekommenderade att påbörja en IVF-behandling – något som medfört svårigheter berättar stjärnan i det nyligen släppta klippet. Inför mamma Kris Jenner öppnar hon upp sig om behandlingen.

Annons

– Det har inte varit den bästa upplevelsen direkt, berättar hon.

– Behandlingen har kickat in mig i klimakteriet. Bokstavligen rätt in i klimakteriet, säger Kourtney.

I samtalet pratar Kourtney och Kris om medicinerna och huruvida de skulle kunnat framkalla ett tidigt klimakterie-tillstånd. Om Kourtney skulle befinna sig i klimakteriet eller endast upplevt klimakterie-liknande symptom framkommer inte av klippet.

Kourtney Kardashian och Travis Barker i nya Hulu-serien The Kardashians
Kourtney Kardashian och Travis Barker i nya Hulu-serien The Kardashians

Kourtney Kardashian om gravidspekulationerna

Kourtney berättar också att medicinerna i IVF-behandlingen resulterat i en viktuppgång, något folk på sociala medier har påpekat. Enligt realitystjärnan ska fansen ha spekulerat i om hon redan är gravid och kommenterat hennes vikt.

– Varenda person på sociala medier håller på att skriva: "Kourtney är gravid, Kourtney är gravid, Kourtney har gått upp så mycket i vikt", berättar hon.

–Det är så oförskämt att kommentera andra människor när man inte har någon aning vad de går igenom, säger Kourtney Kardashian.

Kourtney och Travis IVF-resa kommer fortsätta att skildras i nya serien The Kardashians. Serien har premiär den 14 april och kommer att kunna streamas på Disney+.

Källa: DailyMail, Foto: TT

Annons