Kardashians är tillbaka – se trailern för nya realityserien

The Kardashians på Hulu

Vår favvofamilj är tillbaka! I april får vi äntligen följa familjen Kardashian i tv-format igen. I en ny trailer får vi ett smakprov på vad vi kommer att få se i nya serien The Kardashians på Hulu.
23 februari, 2022
Kim Kardashians stilresa genom åren
1:40

Efter reklamen: Kim Kardashians stilresa genom åren

(1:40)

Slå på ljud

Ja, äntligen. Vi som inte vill leva en dag utan familjen Kardashian jublar nu över att trailern till familjens nya realityserie The Kardashians har släppts. Och vi är inte besvikna! Den 14 april har familjen Kardashians nya realityserie premiär på Hulu, och nu har vi fått ett smakprov på vad vi kommer att få se i den.

Så, vi har punktat ner vad det är vi faktiskt får se, och inte se, i trailern. Så att du inte råkar missa något.

Visar Kourtney Kardashian och Travis Barkers förlovning

I trailern ser vi hur Kim Kardashian gör sig redo för att vara gästprogramledare för Saturday night live, och ni minns vad som hände efter det va? Ja, romansryktena mellan Kim och Pete Davidsson började spira.

Vi får se när Kourtney Kardashian och Travis Barker förlovar sig i oktober förra året, och mamma Kris Jenner är eld och lågor över det hela.

– Det här gör mig så glad, säger hon varpå Kim konstaterar att hennes mamma aldrig varit lika glad å hennes vägnar när hon varit med om samma sak.

– Hon har aldrig haft samma rektion när det hänt mig, och det har ändå hänt ett par gånger, säger Kim som befinner sig mitt i sin tredje skilsmässa.

Kylie Jenner avslöjar namnet på nyfödda sonen – meningen bakom

Och till skillnad från i serien Keeping up with the Kardahsians så lyser Kourtneys ex Scott Disick nu med sin frånvaro. Istället syns hennes fästman Travis Barker vid flera tillfällen, och verkar ha en större roll i serien.

Varken Kanye West eller Pete Davidsson syns till

Den nya serien The Kardashians ska jacka i där Keeping up with the Kardashians slutade. Kim var då i full gång med att rodda skilsmässa från ex-maken Kanye West, men i trailern får vi ingenting om varken Kanye eller skilsmässan. Och inte heller spottar vi Kims nya flamma Pete Davidsson i trailern.

Vi får inte heller ta del av det nya dramat kring Khloé Kardashian och hennes på- och av-kille aka baby daddy Tristan Thompson, som under hösten gjorde en annan kvinna gravid och försökte betala henne för att göra en abort. Vilket hon inte gjorde, och han blev pappa igen. Däremot ser vi honom en snabbis i trailern, precis i början.

Och trailern i sin helhet har du här:

Foto: TT