Kylie Jenner avslöjar namnet på nyfödda sonen – meningen bakom

12 feb, 2022 
kylie jenner
Efter en vecka av spekulationer presenterar Kylie Jenner nu namnet på sin och pojkvännen Travis Scotts nyfödda son. Det populära valet har en fin mening bakom.
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Kylie Jenner, 24, och Jacques Webster (känd under artistnamnet Travis Scott), 30, har utökat familjen vilket innebär att dottern Stormi Webster, 4, nu blivit storasyster. Familjens nya lila kavat föddes dagen efter Stormis födelsedag, på det ”magiska” datumet 2/2/22. I veckan som gick postade Kylie Jenner en Instagrambild på sin nyfödda pojkes underarm. Bland kommentarerna på inlägget startade spekulationer kring barnets namn.

Då Kylies egen mamma Kris Jenner skrev ”Angel pie” i kommentarsfältet och Kylies halvsyrra Kim Kardashian postade en ängel-emoji, var fansen säkra på att pojken skulle heta just Angel.

Annons

Nu har Kylie Jenner stillat allas nyfikenhet genom att presentera det faktiska namnet på barnet.

Wolf Webster i Instagram story

I ett inlägg på Instagram story skriver Kylie Jenner i stora vita bokstäver mot en svart bakgrund ”WOLF WEBSTER” och postar en emoji med ett vitt hjärta. Den nyfödda pojkens namn är alltså inte Angel, utan Wolf.

kylie jenner instagram story
Bild från Kylie Jenners Instagram story.

Daily Mail citerar namnsajten nameberry.com, och skriver att Wolf är ett vanligt förekommande namn i tysktalande och judiska släkter. På tyska uttalas namnet Vulf och betyder ”resande varg”. Sajten skriver att Wolf ibland även är en förkortning av det längre namnet Wolfgang. En annan version av samma namn är Wolfie. Wolfie och Stormi, hur fint?!

Annons

Hollywoodstjärnornas nya favoritnamn

Daily Mail skriver att namnet Wolf på senare tid har ökat i popularitet och idag är ett allt vanligare mellannamn i just Hollywood, där kändisarna flockas.

Rapparen Eve döpte nyligen sin nyfödda son till Wolf i mellannamn. Ex-paret Lisa Bonet och Jason Momoa har en 13-årig son med namnet Nakoa-Wolf. Skådespelaren Zooey Deschanels son född 2017 heter Charlie Wolf, precis samma namn som The Hills-profilen Lauren Conrads son född 2019.

Ett populärt barnnamn bland stjärnorna, med andra ord.

Historien bakom namnet Stormi Webster

kylie jenner, travis scott, stormi webster på röda mattan
Familjen Jenner/Webster på röda mattan. Travis Scott, vars riktiga namn är Jacques Berman Webster II, med Kylie Jenner och gemensamma dottern Stormi Webster.

Kylie Jenner har tidigare förklarat varför hennes förstfödda fick namnet Stormi.

– Jag letade efter naturnamn, typ väder-inspirerade. Storm var ett sådant, men jag kände att jag ville ha ett namn med ”ie” som mitt eget. Så då blev det Stormie. Det var Stormie hela tiden.. sen bestämde jag inte fullt ut för jag ville ha en vecka med bara henne och mig för att se om jag ville behålla det namnet, har Kylie tidigare sagt i en Youtubevideo.

Annons

– Sedan ringde de från myndigheterna för att få hennes namn till födelsebeviset och då bestämde jag. Jag bokstaverade S-t-o-r-m-i… och precis där och då ändrade jag det till ett ”i”. Och de sa ”Okej”. Jag la på luren och kände, fan, jag antar att det är hennes namn!

Foto: TT, Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar