Kylie Jenner anklagas för att kopiera ex-vännens barnnamn

Kylie Jenner och Tammy Hembrow

Kylie Jenner avslöjade nyligen att nyfödda sonen fått namnet Wolf Webster, men som ni vet kan barnnamn vara en öm punkt för vissa och nu anklagas hon för att ha "kopierat" sin före detta kompis barnnamn.
14 februari, 2022
Konstiga namn som Skatteverket godkänt eller nekat
1:03

Efter reklamen: Konstiga namn som Skatteverket godkänt eller nekat

(1:03)

Slå på ljud

Wolf Webster är namnet på Kylie Jenner och Travis Scotts son, som föddes 2 februari 2022. Det avslöjade stjärnan själv på Instagram efter dagar av spekulationer kring vad pojken heter. Det dröjde dock inte länge förrän hon hamnade i blåsväder för att ha kopierat sin före detta kompis gällande barnnamnet!

Wolf heter likadant som Kylies forna väns son

Många skarpögda följare var snabba med att påpeka att Kylie inte var först med namnet Wolf, det visade sig nämligen att influencern Tammy Hembrow redan har en sexårig son med namnet Wolf.

Att döpa barn till likadana namn är visserligen inte hela världen, men det kan ändå vara ett känsligt ämne, speciellt inom kändisvärlden där unika namn är eftertraktade. Och extra känsligt kan det vara två vänner emellan. Alla vet väl att det är ett big no-no att "sno" sin kompis paxade barnnam om man får barn först?

Kylie Jenner avslöjar namnet på nyfödda sonen – meningen bakom

Tammy ryktades ha en romans med Kylies ex

Nu är Kylie dock inte längre vän med Tammy. Deras relation fick ett abrupt slut när det ryktades om att Tammy hade en romans med Kylies ex, Tyga, när han var på besök i hennes hemland, Australien. Tidigare hade Kylie, hennes systrar och Tammy stått varandra nära. Tammy var till och med anställd som modell för Khloé Kardashians märke Good American. Men efter att romansryktena med Tyga började cirkulera i januari 2019 gjorde Kylie ett publikt statement genom att avfölja henne på Instagram.

Tammys diss mot Kylie efter namninlägget

Efter att Kylie postat om Wolfs namn på Instagram gick Tammy själv ut med ett inlägg som många fans tolkar som en diss mot Kylie. På bilden poserar en gravid Tammy med sonen intill bildtexten "My Wolf" och ett brunt hjärta.

– Lol, jag visste att det här skulle komma! skriver någon i Tammys kommentarsfält till bilden.

– The OG Wolf! skriver en annan.

– Lol, du var först, fortsätter en tredje.

– Jag är glad att jag inte var den enda som snabbt gjorde den här kopplingen, skriver en fjärde, och så vidare.

Inte det första namnet som "lånats" inom familjerna

Wolf är inte det första (och enda) barnnamnet som "lånats" inom Jenner/Kardashian- och Hembrow-familjerna. Tammys syster Emilee har döpt sonen Gabriel till "Storm" i mellannamn (påminner minst sagt om namnet på Kylies dotter Stormi). Detta cirka tio månader efter Stormis födsel.

Emilees andra son, Jamal, som tragiskt dog i magen när hon väntade honom, fick mellannamnet Reign, precis som en av Kourtney Kardashians söner heter i förnamn. Emilees yngsta barn, dottern Giselle, har också ett mellannamn som för tankarna till Kardashian, nämligen Dream, precis som Rob Kardashians dotter heter i förnamn.

Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
0:57

Efter reklamen: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

(0:57)

Slå på ljud

Källa: Dailymail, The Sun