Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Nya detaljerna i bråket med Selena och Hailey

02 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez Hailey Bieber
Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att Selena Gomez och Hailey Bieber blivit internets största snackisar just nu. Här är allt om det påstådda dramat!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du kanske inte visste om Hailey BieberBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

I förra veckan började namnen Kylie Jenner, Selena Gomez och Hailey Bieber trenda på sociala medier efter att Selena publicerat ett klipp om sitt browlift på Tiktok. I klippet visade Selena upp sina laminerade bryn och berättade att hon råkat laminera dem för mycket.

Strax därefter la sedan Kylie Jenner upp en bild på sina laminerade ögonbryn på Instagram med texten: “Var det här ett misstag???”. Hon publicerade även upp en screenshot från ett videosamtal med Hailey Bieber där de båda zoomat in på sina ögonbryn. Följarna var snabba med att säga att bilderna var ett hån mot Selena. Och nu har Selena och Hailey-dramat nått helt nya nivåer på sociala medier.

Annons

Fansens anklagelser mot Justin Biebers mamma

Strax efter anklagelserna om att Kylie Jenner och Hailey Bieber gjort narr av Selena Gomez, publicerade Justin Biebers mamma Pattie Mallete upp en tweet – något fansen tog som en hint till dramat.

”Hate is ugly. Don’t be ugly” skrev Pattie på Twitter.

Fansen påstår även att Pattie Mallete sedan gillat en tweet som handlade om att Selena tar en paus från sociala medier, men att hon strax därefter tagit bort den.

Fansens jämförelser mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Efter dramats startskott har det även börjat cirkulera en hel del klipp På Tiktok, där man jämför Hailey Bieber med Selena Gomez. Fansen menar att Hailey kopierat Selena på olika sätt, bland annat genom att starta ett matlagningsprogram, som liknar Selenas matlagningsprogram Selena + Chef. Men även att Hailey skaffat likadana tatueringar och sagt samma sak som Selena i olika intervjuer.

Annons

Fejk-klipp på Selena

Nyligen har även olika klipp, som ser ut att komma från Selena, börjat cirkulera på Tiktok. I själva verket är det ett fankonto som ligger bakom klippen där gamla Tiktok-vidoes på Selena klippts in över nya bilder.

NYA REAKTIONER EFTER hårda anklagelserNA mot Hailey

Fans har nu även börjat reagerat på de hårda anklagelserna mot Hailey, som att hon skulle vara en stalker och en copycat, och menar på att situationen börjar bli överdriven.

”Att folk började anklaga Hailey för att mobba Selena, och nu mobbar Hailey istället. Det förstår jag mig inte på” kommenterar ett fan på Tiktok.

”Det här börjar bli löjligt” kommenterar ett annat.

Foto: TT, Instagram, Tiktok

Annons