Sjukaste detaljerna om Nicola och Brooklyns bröllop – efter stämningsansökan

01 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz bröllop
Nicola Peltz och Brooklyn Beckham gifte sig i april 2022. Bröllopet anordnades på familjen Peltz fastighet i Florida, och nu har det framkommit en hel del oväntade detaljer kring lyxbröllopet.
Annons
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz anordnade ett stort och pampigt bröllop våren 2022. På vigseln befann sig celebriteter som Eva Longoria och Serena Williams, och lyxbröllopet beräknas ha kostat över 37 miljoner kronor. Men bröllopet ska inte varit helt dramafritt.

Två veckor innan bröllopet blev nämligen bröllopsplanerarna uppsagda då de inte levde upp till familjen Peltz förväntningar. Och några månader efter bröllopet skickade Nelson Peltz in en stämningsansökan då de inte betalat tillbaka en deposition på 1,6 miljoner kronor.

Bröllopsplanerarna stämde i sin tur Peltz, och i och med det har flera detaljer från bröllopet blivit offentliga. Se de mest oväntade här!

Annons

Pappans märkliga samtal till bröllopsplanerarna

Enligt Page Six ska Nelson vid uppsägningen bett om all information som skickats mellan bröllopsplanerarna, Nicola och Nicolas mamma Claudia. Nelson mottog sedan över 700 vidarebefordrade mail och valde därefter att ringa upp bröllopsplaneraren Arianna – vilket onekligen blev ett underligt samtal:

Peltz: ”Gråter du Arianna, gråter du?”

Arianna: ”Nej, vad pratar du om?”

Peltz: ”Jag blockerade alla dina mail. Tycker du det låter kul?”

Arianna: ”Mr. Peltz, jag förstår inte varför du skulle vilja blockera våra mail. Vi skickar allt arbete vi gjort inför din dotters bröllop, som du önskade”

Peltz: ”Gråter du?”

Arianna: ”Nej”

Peltz: ”Sååå”

Arianna: ”Mr. Peltz, det var du som ringde mig, finns det något mer du vill berätta för mig?”

”Jag vet inte varför jag ringde dig” ska Peltz svarat och lagt på.

Victoria Beckham ska inte fått information kring planeringen

Enligt dokumenten ska Nicola Peltz och hennes mamma Claudia kommit överens om att inte låta Victoria Beckham få veta om problemen som dök upp i bröllopsplaneringen.

Annons

”Både Claudia och Nicola insisterade att Victoria Beckham inte skulle få veta om några interna misstag angående den pågående planeringen av hennes sons bröllop, inklusive problem som uppstått kring gästlistan” står det i bröllopsplanerarnas stämningsansökan.

ros-problemet

I ett av dokumenten framkommer det även att det var problem med blomarrangemangen. Efter att Nicola sett bilder på rosorna hon valt ska hon smsat bröllopsplaneraren:

”De borde vara mer vita. Jag insåg inte att de var krämfärgade.”

Bröllopsplaneraren ska då förklarat att det ”är en viss variation på färgen på rosorna så du kan välja rosor individuellt om du vill.”

”Vad menar du” svarade Nicola.

Kostnaderna för hår och smink

Dokumenten ska även visa på vad bröllopskostnaderna blev för hår och smink – vilket ryktas vara 1 miljon kronor!

Brooklyns tjejburgare?

Enligt bröllopsplanerarna ska de föreslagit en hamburgarstation på bröllopet med en ”Nicola och Brooklyn”-burgare. Även en ”Bag it like Beckham”-burgare kom som förslag, men Nicola ska tyckt att namnförslagen var pinsamma. Brooklyn ska då föreslaget en annan idé.

Annons

”Vi borde göra en Brooklyn-burgare, typ en enkel eller dubbelburgare, samt en Nicola-burgare för tjejerna med sallad istället för bröd.”

Bröllopet höll på att ställas in i sista sekund

Enligt dokumenten försökte Nelson och familjen Peltz att ställa in bröllopet i sista sekund. Anledningen ska ha varit att Nelson Peltz blivit så upprörd kring förberedelserna och kallat situationen för en ”shit show”. Till slut ska Claudia Peltz övertalat Nelson att inte ställa in bröllopet, eftersom det skulle kunna förstöra Nicolas karriär.

nöje
Brooklyn Beckhams Nicola-tatueringar – och nya porträttet av hennes ansikte

Källa: Just jared, Foto: TT, Instagram

7 saker du vill veta om Nicola Peltz
7  saker du vill veta om Nicola Peltz
Annons
Innehåller annonslänkar