Nicola Peltz och Brooklyn Beckhams bröllopsdrama

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz

Sedan Nicola Peltz och Brooklyn gift sig har det uppdagats att lyxbröllopet inte var helt dramafritt. Bland annat kom uppgifter att det uppstått en spricka i Nicolas relation med Victoria Beckham, och nu har Nicolas pappa skickat in en stämningsansökan.
01 februari, 2023
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet
1:04

Efter reklamen: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet

(1:04)

Slå på ljud

I april 2022 gifte sig Brooklyn Beckham och Nicola Peltz under en pampig ceremoni i Florida. Bröllopsfesten ägde rum på Nicolas familjs område i Palm beach och gästerna bestod av celebriteter som Eva Longoria, Serena Williams och Gordon Ramsey.

Summan för kalaset? Lyxbröllopet rapporteras ha kostat över 37 miljoner kronor. Men nu kommer uppgifter om att förberedelserna inför den stora dagen inte riktigt gått som planerat, vilket resulterat i att Nelson Peltz skickat in en stämningsansökan mot bröllopsplanerarna. Här är anledningen!

Miranda Kerr och Katy Perry hyllas efter nya bilderna ihop

Nelson Peltz stämningsansökan

Enligt Daily Mail ska Nicola Peltz pappa, Nelson Peltz, skickat in en stämningsansökan, efter att bröllopsplanerarna inte returnerat en deposition på 159 000 dollar – alltså motsvarande 1,6 miljoner kronor.

I stämningsansökan hävdar Nelson Peltz att han och frun Claudia, anlitat bröllopsfirman sex veckor innan dotterns bröllop skulle äga rum – då den föregående bröllopsplaneraren hoppat av. Men endast nio dagar in i arbetet bestämde sig de nya bröllopsplanerarna att avsluta arbetet, eftersom de inte kunde hantera gästlistan som bestod av över 500 gäster.

Nicolas dispyt med bröllopsplanerarna

Enligt Daily Mail ska Nicola yttrat sitt missnöje om bröllopsplaneringen i genom flera sms, vilket står med i stämningsansökan. Hon ska även ha berättat för sin pappa att hon blivit ”trött på att åtgärda deras misstag” bland annat efter att Lewis Hamilton stått med på gästlistan – trots han meddelat paret att han ej kunde närvara.

”Lewis Hamilton har ej OSA:t att han kan komma. Så förklara gärna varför hans namn är på listan. Vi pratade med honom och han kan inte komma, så förklara gärna varför du sagt att han tackat ja” ska Nicola sms:at en av bröllopsplanerarna.

”Jag behöver tid att göra det här. Jag behöver tid att lära mig appen och sedan skicka informationen till dig. Jag hatar att jag framstår som dålig, men också att jag inte kan ge dig det du vill ha asap. Jag återkommer”, ska bröllopsplaneraren svarat på Nicolas sms.

”Det är inte sant. Han har inte svarat ALLS” svarade Nicola, enligt Daily mail.

Nelsons anklagelser

Nelson Peltz hävdade också i stämningsansökan att bröllopsplanerarna haft alkoholproblem. Innan konflikten angående gästlistan ska en av bröllopsplanerarna skickat i en gruppchatt att hon skulle ”ta en tequila innan hennes huvud exploderade”. Där Nicola Peltz ska ha svarat:

”Yes queen!!”

Enligt Daily mail stämmer Nelson även duon på advokatkostnaderna.

Varken Nicola Peltz eller Nelson Peltz har kommenterat händelsen.

Efter nya bilderna – fansens oro kring Beyoncé och Jay-Zs åldersskillnad

Källa: Page Six

Se kändisarna som ska gifta sig 2023
1:04

Efter reklamen: Se kändisarna som ska gifta sig 2023

(1:04)

Slå på ljud