Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Första bilderna på nygifta Peltz-Beckhams – allt om bröllopet

11 apr, 2022 
AvElin Jonsson
allt om beckham & peltz bröllop 2022.
Under helgen var det då äntligen dags!
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz gick och knöt hymens band under romantiska omständigheter i Florida. Här är allt du vill veta om kändisbröllopet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopetBrand logo
TV: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet

Med en nota på 37 miljoner kronor senare står nu kändissonen Brooklyn Beckham, 23, och miljadärsdottern Nicola Peltz, 27, som äkta makar. Under helgen var det äntligen dags för lyxbröllopet mellan paret på Peltz familjeherrgård i Palm Beach, Florida.

Firandet var väl efterlängtat då de fått skjutas fram på grund av pandemin. Det var kändistätt, då bland annat skådisen Eva Longoria, modellen Gigi Hadid, tennisproffset Serena Williams och tv-kocken Gordon Ramsey var på plats, och som DJ för hela arrangemanget stod självaste Snoop Dogg.

Annons

Den stora festen utgjordes av en traditionell judisk ceremoni, förrättades av en rabbin och varade i en halvtimme. Enligt Daily Mail trampade Brooklyn Beckham traditionsenligt sönder ett glas under en servett, och efter det kysste han sin fru i sex sekunder.

Första bilderna från lyxiga bröllopet

Ett par dagar efter att det förmögna paret sagt ja till varandra valde de att visa upp bilder från stora dagen.

”Mr & Mrs Peltz Beckham”, skriver Brooklyn på Instagram intill den svartvita bilden på de bröllopsklädda äkta makarna. Han gör samtidigt klart att han kommer ta sin hustrus efternamn.

Här är Nicola Peltz bröllopsklänning

Brooklyn Beckham visar även upp sin hustrus vackra bröllopsklänning, från Valentino, på sina sociala medier. Och följarna fullkomligt älskar den vita blåsan av komentrarerna att döma. Nicola Peltz frisyr är en ren och skär homage till Claudia Schiffer, enligt Vogue ska hon ha visat upp bilder på 90-tals modellens klassiska frisyr med lugg som önskemål till sin hårstylist lagom till stora dagen.

Annons

”Jag är den lyckligaste mannen på jorden”

Nicola Peltz, som bland annat är känd för sina skådespelarinsatser i Bates Motel och Transformers träffade Brooklyn Beckham 2019. Nio månader senare gick Brooklyn ner på knä och friade.

– För två veckor sedan frågade jag om min själsfrände ville gifte sig med mig, och hon sa ja. Jag är nu den lyckligaste mannen på denna jord. Jag lovar att jag ska vara den bästa mannen, och bli den bästa pappan en dag. Jag älskar dig baby, skrev Brooklyn på Instagram i samband med frieriet.

Annons

Foto: TT/Instagram

Se också: 7 saker du vill veta om Nicola PeltzBrand logo
Se också: 7 saker du vill veta om Nicola Peltz
Annons