Nya bilden på Victoria Beckham och Nicola Peltz skapar reaktioner

Nicola Peltz och Victoria Beckham

Efter ryktena om Victoria Beckham och Nicola Peltz kyliga relation, publicerade Victoria nyligen upp en bild på svärdottern på Instagram – se den här!
18 januari, 2023
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz – parets kärlekshistoria
1:06

Efter reklamen: Brooklyn Beckham och Nicola Peltz – parets kärlekshistoria

(1:06)

Slå på ljud

På Nicola Peltz födelsedag valde Victoria Beckham att gratta sin svärdotter i ett inlägg på Instagram. På bilden syns de två sitta i ett kök, där de äter och skrattar. I inlägget skriver Victoria: ”Grattis på födelsedagen Nicola! Hoppas du får en härlig dag!” följt av en hjärtemoji. Men efter inlägget publicerats har det kommit delade meningar hos fansen.

Jennifer Lopez ärliga ord om livet som bonusfamilj

Ryktet om Victoria och Nicola Peltz kyliga relation

Efter Nicola Peltz och Brooklyn Beckhams bröllop i april 2022, började det florera rykten att det uppstått en spricka mellan Nicola och Victoria. Enligt en källa till Page Six ska den påstådda konflikten börjat vid bröllopsplaneringarna, och faktumet att Nicola inte bar Victorias design som bröllopsklänning spädde på ryktena ytterligare.

– De tål inte varandra och pratar inte och samarbetet mellan dem inför bröllopet var fruktansvärt, sa då en källa till Page Six.

I augusti svarade sedan Nicola på ryktet om den frostiga relationen, och förklarade anledningen varför hon inte bar Victorias klänning på bröllopet.

– Jag skulle faktiskt haft det och ville verkligen ha det, men sen några månader senare insåg Victoria att hennes skräddare inte kunde göra klänningen. Så jag fick välja en annan. Det var varken så att hon sa att jag inte fick ha den eller att jag sa att jag inte ville ha den. Det är där allt började och har bara eskalerat sedan dess, berättade Nicola Peltz i en intervju med Variety.

Victorias hyllning till Nicola på Instagram

Efter att Victoria nyligen publicerat en hyllning till Nicola på hennes födelsedag skulle man kunna tro att det skulle eliminera fejd-ryktet för gott. Men istället skapades det en hel del blandade reaktioner i inläggets kommentarsfält. Vissa fans menade att gratulationen var opersonlig och kommenterade att det var en gammal bild på Nicola – som numera är brunett.

”Den torraste gratulationen jag någonsin hört” kommenterar en följare.

”Man ser mer av dig än henne på den här bilden” kommenterar en annan.

Samtidigt tyckte andra fans att det var fint av Victoria att hylla sin svärdotter på födelsedagen.

”Sluta döma folk. Det är ett gulligt foto. Det ser ut som att det togs mitt under ett tjejsnack. Jag gillar det!” kommenterar ett fan.

”Jag älskar den här bilden!” kommenterar ett annat.

Selena Gomez uppges dejta kända DJ:n

Foto: Instagram, TT