Han rapporteras vara Selena Gomez nya fling

Selena Gomez

Sedan förhållandet med Justin Bieber tagit slut, har Selena Gomez varit återhållsam med att dela med sig av sitt kärleksliv. Men nu kommer uppgifter om att stjärnan börjat dejta en av medlemmarna i DJ-duon The Chainsmokers. Här är allt vi vet!
17 januari, 2023
9 saker du inte visste om Selena Gomez
1:54

Efter reklamen: 9 saker du inte visste om Selena Gomez

(1:54)

Slå på ljud

Selena Gomez och Justin Bieber blev 2010 ett av Hollywoods mest omtalade kärlekspar. Men när det tog slut 2018, och Justin blev tillsammans med Hailey Bieber, har Selena Gomez kärleksliv (till skillnad från exets) sällan exponerats i rampljuset.

Nu kommer däremot uppgifter om att Selena börjat dejta Drew Taggart från The Chainsmokers – och är inte rädd för att visa upp det i offentligheten.

Här är allt vi vet om det nya romansryktet!

Jennifer Lopez ärliga ord om livet som bonusfamilj

Vem dejtar Selena Gomez?

Nyligen berättade en källa för Us Weekly att Selena Gomez börjat dejta The Chainsmokers-DJ:n Drew Taggart. Enligt källan ska Selena och Drew ännu inte ha något seriöst förhållande, men däremot vara helt bekväma med att visa upp sitt intresse för varandra offentligt.

– De försöker inte hålla sin romans hemlig genom att bara hänga på en massa medlemsklubbar, berättar källan som avslöjar att de skymtats tillsammans på dejter i offentligheten såsom bio och bowling.

Ska skymtats i en bowlinghall

Källan till Us Weekly avslöjar också att de verkar vara väldigt PDA-iga med varandra, även om det ännu inte fångats på bild.

– Gomez är väldigt fysisk med honom. Hon kan knappt hålla händerna borta, och de verkar ha väldigt kul ihop, berättar källan för sajten.

Allt du vill veta om Bianca Censori – Kanye Wests nya fru

Även en annan källa avslöjade för skvallerkontot DeuxMoi, att Selena Gomez nyligen skymtats med Drew Taggart i en bowlinghall i New York.

”Dejtar Selena Gomez Drew Taggart från The Chainsmokers? Jag såg nämligen de två hångla med varandra i en bowlinghall på Lower East Side i lördags”, skrev källan på Instagram.

Varken Selena eller Drew Taggart har kommenterat det nya romansryktet.

Källa: ELLE.com Foto: TT, Instagram

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023
0:58

Efter reklamen: Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023

(0:58)

Slå på ljud