Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Han rapporteras vara Selena Gomez nya fling

17 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez
Sedan förhållandet med Justin Bieber tagit slut, har Selena Gomez varit återhållsam med att dela med sig av sitt kärleksliv. Men nu kommer uppgifter om att stjärnan börjat dejta en av medlemmarna i DJ-duon The Chainsmokers. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
9 saker du inte visste om Selena Gomez

Selena Gomez och Justin Bieber blev 2010 ett av Hollywoods mest omtalade kärlekspar. Men när det tog slut 2018, och Justin blev tillsammans med Hailey Bieber, har Selena Gomez kärleksliv (till skillnad från exets) sällan exponerats i rampljuset.

Nu kommer däremot uppgifter om att Selena börjat dejta Drew Taggart från The Chainsmokers – och är inte rädd för att visa upp det i offentligheten.

Här är allt vi vet om det nya romansryktet!

Vem dejtar Selena Gomez?

Nyligen berättade en källa för Us Weekly att Selena Gomez börjat dejta The Chainsmokers-DJ:n Drew Taggart. Enligt källan ska Selena och Drew ännu inte ha något seriöst förhållande, men däremot vara helt bekväma med att visa upp sitt intresse för varandra offentligt.

Annons

– De försöker inte hålla sin romans hemlig genom att bara hänga på en massa medlemsklubbar, berättar källan som avslöjar att de skymtats tillsammans på dejter i offentligheten såsom bio och bowling.

Ska skymtats i en bowlinghall

Källan till Us Weekly avslöjar också att de verkar vara väldigt PDA-iga med varandra, även om det ännu inte fångats på bild.

– Gomez är väldigt fysisk med honom. Hon kan knappt hålla händerna borta, och de verkar ha väldigt kul ihop, berättar källan för sajten.

Även en annan källa avslöjade för skvallerkontot DeuxMoi, att Selena Gomez nyligen skymtats med Drew Taggart i en bowlinghall i New York.

”Dejtar Selena Gomez Drew Taggart från The Chainsmokers? Jag såg nämligen de två hångla med varandra i en bowlinghall på Lower East Side i lördags”, skrev källan på Instagram.

Varken Selena eller Drew Taggart har kommenterat det nya romansryktet.

Källa: ELLE.com Foto: TT, Instagram

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023Brand logo
Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons