Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Jennifer Lopez ärliga ord om livet som bonusfamilj

17 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Jennifer Lopez och familjen
Jennifer Lopez och Ben Affleck återförenades 2021 – efter närmare två decennier isär. Året som följde resulterade sedan i en förlovning, en vigsel i Las Vegas och ett lyxhus i Bel Air. Nu berättar JLO om upplevelsen att bli en bonusfamilj tillsammans med Ben och alla fem (!) barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenatsBrand logo
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenats

I oktober 2021 kom nyheten att Hollywoods älsklingspar Bennifer återförenats. Sedan dess har relationen dessutom tagits till nästa nivå, och i juli 2022 sa de ja till varandra under en intim vigsel i Las Vegas. I en intervju med Today berättar nu Jennifer Lopez om det nya livet med Ben Affleck och att samla deras fem barn under samma tak.

Jennifer Lopez om att flytta ihop med barnen

Jennifer Lopez har sedan tidigare tvillingarna Max och Emme, 14, tillsammans med exmaken Marc Anthony, och Ben Affleck har barnen Violet, 17, Seraphina Rose, 13, och Samuel, 10, med exfrun Jennifer Garner. Bennifer har med andra ord fått en stor bonusfamilj att samla i den nya bostaden i Bel Air, och i en intervju med Today berättar J.Lo om de blandade känslorna som uppstått under resans gång.

Annons
Ben Affleck och Jennifer Lopez
Ben Affleck och Jennifer Lopez

– Vi flyttade ihop och barnen flyttade ihop, så det har varit en riktigt känslosam förändring, men samtidigt så har alla mina drömmar gått i uppfyllelse. Det har varit ett fantastiskt år. Antagligen det bästa året sedan mina barn föddes, berättar Jennifer Lopez och fortsätter:

– Det har varit en sådan otrolig resa. Och en sak som jag tänkt på hela mitt liv är om kärlek finns på riktigt, och om äkta kärlek ens existerar. Och det jag har kommit fram till är att det är när två personer finner varandra, och lovar varandra att oavsett vad som händer så kommer vi ta oss igenom det.

Annons
JLo och Ben Affleck med sina barn
J.Lo och Ben Affleck med sina barn

Barnen om J.LO och Ben Affleck

I november 2022 berättade Jennifer Lopez i en intervju med Zane Lowe, om hur barnen reagerat på att deras föräldrar funnit varandra, och att hon och Ben fick ta det försiktigt i början.

– Vi har ju våra barn så vi fick ta det långsamt så de kunde hänga med. De levde ju inte de åren vi var tillsammans första gången, så de var liksom ”Oj, de har verkligen känt varandra i en evighet.” Och så var det. Vi hade känt varandra så länge, men vi hade också levt våra separata liv där vi fick uppleva fina saker på varsitt håll och få våra fantastiska barn, berättade Jennifer Lopez.

Annons

– När vi till slut blev hela nog att älska oss själva och självständiga nog att stå på våra egna fötter, blev vi introducerade i varandras liv igen. Och blev så säkra på att det nu var rätt tid för oss.

Jennifer Lopez och Ben Affleck i Milano 2022
Jennifer Lopez och Ben Affleck i Milano 2022

Källa: Glamour, Foto: TT

Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren
Annons