Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Oväntade sexkravet i J.Lo och Ben Afflecks äktenskapsförord

23 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Jennifer Lopez och Ben Affleck
I början av 2021 återförenades Hollywoods favoritpar Ben Affleck och Jennifer Lopez efter nästan 20 år isär. Paret gifte sig sedan i Las Vegas i 2022. Nu kommer uppgifter om parets äktenskapsförord – som innehåller en hel del otippade detaljer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Ben Affleck och Jennifer Lopez blev snabbt ett omtalat par i Hollywood när de träffades 2002. Paret förlovade sig dessutom inom kort, men strax innan det planerade bröllopet bröt paret oväntat upp gick istället skilda vägar. Nu har Bennifer återförenats efter närmare två decennier isär – och gift sig.

Nu har makarnas äktenskapsförord läckt, här är de mest oväntade detaljerna!

Sexkravet i äktenskapsförordet

Enligt uppgifter till Marca, ska Ben Affleck och Jennifer Lopez skrivit ett äktenskapsförord redan när de förlovade sig 2002. I äktenskapsförordet fanns en hel del intressanta klausuler– bland annat att Jennifer Lopez ställt ett krav på att ha sex minst fyra gånger i veckan. Paret ska även infört en otrohetsklausul i äktenskapsförordet, efter att det ryktats om att Ben Affleck varit på strippklubb.

Annons

– Äktenskapsförordet är till för att skydda bådas tillgångar och fastställer att om de gör slut så behåller de sina egna pengar, förutom om Ben varit otrogen. Jennifer vill att Ben ska ge henne någon typ av garanti att han aldrig skulle vara otrogen igen, berättade en källa för The Daily Mail.

I en intervju med Vanity Fair 2003 kommenterade Ben Affleck senare parets äktenskapsförord. Ryktet sa nämligen att han blivit erbjuden fem miljoner dollar för att införa klausulen om att ha sex fyra gånger i veckan.

Annons

– Man kan inte lagstifta beteende. Du måste lita på personen du är med och tro på att ni kan ta er igenom motgångar som uppstår. Ingen av oss är varken korkad eller naiv. Det vore härligt om det fungerade att ha ”regler”, men man kan liksom inte ha sådant i skrift, sa Ben Affleck.

Jennifer Lopez och Ben Affleck 2002

Ben och Jennifers nya äktenskapsförord

Enligt källor till sajten Spark Chronicles ska däremot de båda klausulerna ingå i parets nya äktenskapsförord. Denna gång har även Ben Affleck och Jennifer Lopez barn, vilket också påverkar äktenskapsförordet. Enligt en källa till Suggest ska Ben Afflecks ex-fru Jennifer Garner uttryckt sin oro för Bens nya äktenskapsförord, eftersom det kan äventyra deras gemensamma barns ekonomi.

Annons

– Hon vill inte att han ska göra en dålig deal bara för att han är upp över öronen förälskad just nu, berättade källan.

Varken Jennifer Lopez eller Ben Affleck har kommenterat de nya äktenskapsförordet.

Jennifer Lopez och Ben Affleck 2022
Jennifer Lopez och Ben Affleck 2022

Källa: Your Tango, Foto: TT

Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022Brand logo
Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022
Annons