Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Jennifer Lopez och Ben Affleck har köpt lyxhus – se bilderna

22 mar, 2022 
AvLinda Strömbäck
Ben Affleck och Jennifer Lopez
Ben Affleck och Jennifer Lopez gick förra året ut med deras nyfunna romans efter nästan två decennier isär. Paret som bekräftade sin relation i juli har nu tagit relationen till nästa steg och köpt ett lyxhus tillsammans – för närmare 55 miljoner dollar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för årBrand logo
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

Kärleksparet Ben Affleck och Jennifer Lopez var under 00-talet ett av Hollywoods hetaste par. Efter två år tillsammans valde paret att separera 2004. När det i april förra året började dyka upp bilder på stjärnorna igen, hoppades fansen på att älsklingsparet Bennifer återförenats. Efter 17 år isär har paret hittat tillbaka till varandra och ska nu samla sina familjer under samma tak i den nyköpta lyxvillan i Bel Air.

Bennifer 2.0

Efter månader av spekulationer bekräftade paret i juli förra året att de hittat tillbaka till varandra igen. Jennifer Lopez la då ut en bild på sin Instagram på det nya kärleksparet. Sedan dess har paret varit öppna med sin nyfunna relation. Bland annat på alla hjärtans dag delade J.Lo med sig av Bens romantiska present där han gjort en musikvideo med klipp och bilder från deras kärleksresa.

Annons

– Att se den fick mig att tänka på resan av äkta kärlek, dess toppar och dalar och att när det verkligen är på riktigt, så kan det vara för evigt, skrev Lopez.

Jennifer Lopez och Ben Affleck flyttar ihop

Nästan ett år efter paret återförenats har de nu valt att ta relationen till nästa nivå och flytta ihop. Enligt TMZ har paret köpt en lyxvilla i Bel Air för närmare 55 miljoner dollar.

Paret som först separerade 2004 har också flera barn på varsitt håll som nu samlas i den nyköpta lyxvillan i Los Angeles. Ben Affleck som tidigare varit gift med Jennifer Garner har barnen Violet, 16, Seraphina, 13, och Samuel, 10. Och Jennifer Lopez har två barn tillsammans med ex-maken Marc Anthony – tvillingarna Emme och Maximilian, 14.

Bennifers Nya lyxvilla i Los Angeles

Parets nya lyxvilla i Bel Air beräknas upp till 20,000 square feet (motsvarande ca 2000 kvm) och innefattar 10 sovrum, 11 badrum med tillhörande trädgård och gästhus. Trevåningshuset har dessutom inte ett eller två – utan fyra(!) kök. Villan inkluderar också en egen biosalong, vinkällare, gym och infinity pool.

Annons

Se bilderna på parets nya lyxhus här!

Lyxhuset i Los Angeles
Lyxhuset i Los Angeles
Vardagsrum
Vardagsrum
Annons
Biorummet
Biorummet
Sovrum
Sovrum
Annons
Ett av köken
Ett av köken
Bar och vardagsrum
Bar och vardagsrum
Annons
Badrum
Badrum
Walk in closet
Walk in closet
Annons

Foto: TT

Annons