Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Victoria Beckham i fejd med Nicola Peltz efter bröllopet

05 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Nicola Peltz och Victoria Beckham
Nicola Peltz Beckham och Brooklyn Peltz Beckham lever i sin kärleksbubbla efter bröllopet. Men allt är inte frid och fröjd, nu kommer uppgifter att Nicola är i konflikt med svärmodern Victoria Beckham.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopetBrand logo
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet

Det var nyligen som skådespelaren Nicola Peltz gifte sig med kändissonen Brooklyn Beckham under en storslagen och påkostad ceremoni. Lyxbröllopet ägde rum på Peltz familjeherrgård i Florida. Och notan för hela kalaset ska ha landat på 37 miljoner kronor!

Sedan dess har makarna flitigt delat med sig av romantiska bilder från bröllopet och deras extravaganta smekmånad. Men nu kan Page Six avslöja att det är trubbel i paradiset.

Victoria Beckham i fejd med Nicola Peltz

Enligt en källa till Page Six är Nicola Peltz i konflikt med svärmodern Victoria Beckham. Både Peltz och Beckham klanen befann sig på bröllopet och tog till sociala medier för att önska de nya makarna all lycka framöver. En utav dem som hyllade paret extra mycket var Brooklyn Beckhams mamma, modedesignern Victoria Beckham.

Men enligt källan var det problem mellan Victoria och Nicola redan innan bröllopet ägde rum. Peltz ville inte, enligt källan, att hennes snart blivande svärmor skulle vara delaktig i någon del av bröllopsplaneringen, och att kommunikationen var minimal.

Annons

– De tål inte varandra och pratar inte och samarbetet mellan dem inför bröllopet var fruktansvärt, berättade källan som är nära familjen.

VICTORIAS RELATION MED SONEN BROOKLYN

Men tydligen så är det inte bara drama mellan Nicola och Victoria. Deras påstådda fejd har också haft en påverkan på relationen mellan Brooklyn och hans familj.

– De har inte pratat så mycket med honom de senaste månaderna, sa en annan källa angående Brooklyns relation till de andra i Beckham-klanen.

Och på Victorias Instagram lyser Brooklyn med sin frånvaro. Senaste inlägget hon delade på Brooklyn var i juni då Victoria delade en farsdag-hyllning till maken David Beckham. Varken Brooklyn eller Nicola har gillat eller kommenterat inlägget.

Källa: Page Six, Foto: Instagram, TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons