Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bilderna från Nicola och Brooklyn Peltz Beckhams bröllopsresa

01 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Nya bilder från Nicola och Brooklyn Peltz Beckhams bröllopsresa.
Nicola och Brooklyn Peltz Beckhams smekmånad är lika lyxig som vi förväntat oss. Nya bilder visar hur makarna firar sin smekmånad för flera miljoner dollar nere i södra Frankrike.
Annons
VIDEO: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopetBrand logo
VIDEO: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet

Det var i våras som miljadärsdottern och kändissonen, Nicola och Brooklyn Peltz Beckham vigdes under en extravagant och storslagen bröllopsceremoni. Vigseln ägde rum på Nicolas familjeherrgård i Palm Beach, Florida och prislappen för bröllopet ska ha landat på 37 miljoner dollar.

Bröllopet var minst sagt efterlängtat eftersom det förmögna paret hade behövt skjuta upp det på grund av pandemin. Under bröllopet kunde man skymta framgångsrika kändisar som skådespelaren Eva Longoria, supermodellen Gigi Hadid och tv-kocken Gordon Ramsay.

Makarna visar upp STORSLAGNA BILDER FRÅN BRÖLLOPET

Några dagar efter det grandiosa bröllopet, delade makarna med sig av efterlängtade bilder från ceremonin på Instagram.

”Mr & Mrs Peltz Beckham”, skrev Brooklyn på Instagram intill den svartvita bilden på de bröllopsklädda äkta makarna. Han gjorde samtidigt klart att han kommer ta sin hustrus efternamn.

Smekmånaden i södra Frankrike för miljoner

Med ett sådant storslaget och dyrt bröllop så måste såklart lyxparet toppa det med en lika storslagen smekmånad. Nu har paret jetsettat sig ned till Saint Tropez i södra Frankrike och paret ligger inte på latsidan med att uppdatera sina Instagram-konton.

Annons

Både Nicola och Brooklyn brukar i vanliga fall ta till Instagram för att överösa varandra med kärlek. Denna resa är absolut inget undantag, då makarna flitigt har delat med sig av underbara romantiska bilder på varandra under denna smekmånad.

Ett romantisk ögonblick uppstod när makarna var ute och åt på den lyxiga och kända restaurangen Sénéquier i Saint Tropez. Det nygifta-paret fick då höra i restaurangen sin första bröllopslåt Can't Help But Falling In Love av Elvis. I bakgrunden av en Instagram-story som Brooklyn delade från det romantiska ögonblicket, kunde man överhöra Nicola uttrycka sina känslor om den fina stunden. ”Det här kommer få mig att börja gråta”, sa hon.

Nicola började gråta när hon hörde deras första bröllopslåt.
Nicola började nästan gråta när hon hörde deras första bröllopslåt.

Lyxigare resmål väntar det förmögna paret

Som det ser ut nu så är Saint Tropez bara början på parets lyxiga smekmånad. Baserat på deras senaste Instagram-uppdateringar så verkar det som att makarna för närvarande är i Monaco. Där de njuter av en överdådig superyacht – komplett med en privat kock, förstås.

Annons

Även om vi är osäkra på vad resten av deras smekmånad kommer att innehålla så är vi säkra på att det inte kommer att underskattas det minsta.

Nicola Peltz och Brooklyn Peltz Beckham i Saint Tropez på sin smekmånad.
Nicola och Brooklyn Peltz Beckham i Saint Tropez på sin smekmånad.
SE OCKSÅ: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoriaBrand logo
SE OCKSÅ: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

Foto: TT/Instagram

Annons