Nicola Peltz svarar på ryktena om kyliga relationen med Victoria Beckham

11 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Nicola Peltz
Efter fejd-ryktena mellan Victoria Beckham och Nicole Peltz, rätar nu Nicola ut alla frågetecken. Här är den verkliga anledningen varför Nicola inte bar Victoria Beckhams design på bröllopet och svaret på om relationen verkligen är så kylig som ryktena påstått.
Annons
VIDEO: 7 saker du vill veta om Nicola Peltz
VIDEO: 7 saker du vill veta om Nicola Peltz

I våras sa arvtagerskan Nicola Peltz och kändissonen Brooklyn Beckham ja till varandra under en storslagen bröllopsceremoni i Florida. Gästlistan för bröllopet bestod av kändisar som Gigi Hadid och Serena Williams och bruden bar en skräddarsydd klänning från Valentino. Sedan bröllopet har det florerat rykten att Victoria Beckham och sin nyblivna svärdotter Nicol inte haft en superbra relation till varandra – bland annat efter Nicola inte burit Victorias design som bröllopsklänning.

Fejd-ryktena mellan Victoria och Nicola

Nyligen kom uppgifter till Page Six att det skurit sig i den nyblivna svärmodern och svärdotterns relation. Enligt en källa ska planeringen inför bröllopet och faktumet att Nicola inte bar Victorias klänning, blivit startskottet för en frostig relation.

Annons

– De tål inte varandra och pratar inte och samarbetet mellan dem inför bröllopet var fruktansvärt, berättade källan för Page Six.

Enligt en annan källa ska även Brooklyn haft en sämre relation till sina föräldrar efter bröllopet – vilket spätt på ryktena ytterligare.

– De har inte pratat så mycket med honom de senaste månaderna, sa källan som menade på att Victoria och David Beckham tagit avstånd från sonen.

Nicola svarar på ryktena

I en intervju med Variety dementerar nu Nicola ryktena om den påstådda frostiga relationen.

– Jag tror att det började med att jag inte bar Victorias design på mitt bröllop, berättar Nicola i intervjun.

– Jag skulle faktiskt haft det och ville verkligen ha det, men sen några månader senare insåg Victoria att hennes skräddare inte kunde göra klänningen. Så jag fick välja en annan. Det var varken så att hon sa att jag inte fick ha den eller att jag sa att jag inte ville ha den. Det är där allt startat och eskalerat sedan dess, säger Nicola Peltz.

Annons

Även Brooklyn Beckham uttalade sig om ryktena att hans mamma och nyblivna fru inte skulle tycka om varandra.

– Jag har lärt mig att folk kommer alltid skriva sådana här saker och försöka trycka ner människor. Men alla kommer väl överens i familjen och det är kanon, berättar Brooklyn Beckham.

Källa: E News, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet
SE OCKSÅ: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet
Annons
Innehåller annonslänkar