Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Harry Styles visar upp sig utan alla tatueringarna

11 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Harry Styles
Artisten Harry Styles har en av huvudrollerna i nya filmen Don't Worry Darling. Men i filmen saknas något på skådespelaren – nämligen alla hans tatueringar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
VIDEO: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Harry Styles är inte bara en framgångsrik artist, han börjar också göra karriär som skådespelare. I den nya thrillern Don't Worry Darling ser vi Styles i rollen som Jack, en affärsman som är gift med Alice, spelad av Florence Pugh. Men nya bilder från filmen visar att Harry tvungen att ta bort alla sina tatueringar.

Harry Styles visar upp sig utan alla tatueringar

Den före detta One Direction-stjärnan, som nu har en enorm karriär som soloartist, har hela 60 tatueringar på sina armar, ben och mage. Och enligt DailyMail så var det inte en lätt match att täcka över alla hans tatueringar inför inspelningen av filmen. Make-up artister var först tvungna att färgkorrigera varje tatuering, genom att svampa rött pigment över det svarta. Sedan täcka med grönt pigment, följt av pulver för att försegla. Till sist applicerades en krämfoundation för att täcka dem. Hela processen tog så mycket som tre timmar!

Harry Styles utan sina tatueringar i filmen Don't Worry Darling.

Men det är inte sista gången Harry agerar utan tatueringar – i den kommande filmen My Policeman är hans tatueringar återigen översminkade. När Harry gästade Howard Stern show berättade artisten om reaktionen när han såg sig själv första gången utan tatueringar.

– Jag tittade på mig själv och tänkte, ”titta på den här sjukt tråkiga kroppen”, sa skådespelaren.

harry om fansens oro

Men alla som är stora fans av Harry och hans tatueringar behöver inte oroa sig. Under showen gjorde han klart att eventuella kommande skådisjobb inte kommer att sätta stopp för fler tatueringar.

– Jag kommer antagligen att skaffa mig fler. Jag går ofta igenom längre perioder där jag inte gör några alls, och sen skaffar jag flera stycken när jag väl tar tag i det. Jag har inte funderat på att göra några på senaste, sa Styles och adderade:

– Jag tror inte att jag kommer att göra något i ansiktet.

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 5 av historiens mest ikoniska rockpar genom tidernaBrand logo
SE OCKSÅ: 5 av historiens mest ikoniska rockpar genom tiderna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons