Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Avril Lavigne ryktas dejta Kylie Jenners ex Tyga

07 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Tyga och Avril Lavigne
Sedan en tid tillbaka har det ryktats att artisten Avril Lavigne och rapparen Tyga dejtat varandra i hemlighet. Och nu har de fångats på bild när de kysser varandra. Här är allt vi vet om den nya romansen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnorBrand logo
7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnor

I februari kom beskedet att Avril Lavigne och artisten Mod Sun gjort slut, 10 månader efter att de förlovat sig. Strax därefter ska Avril skymtats ihop med rapartisten, och Kylie Jenners ex-pojkvän Tyga. Och nyligen sågs Avril och Tyga kyssas på Paris Fashion Week!

Här är allt vi vet om nya romansryktet.

Nya romansen mellan Avril Lavigne och Tyga

Avril Lavigne, 38, och Tyga, 33, ska skymtats tillsammans redan för en månad sen på restaurangen Nobu i Los Angeles. Däremot var en källa till People snabb med att dementera att det skulle vara en romans mellan artisterna.

Annons

– Avril och Tyga är bara bra vänner och inget mer. Det var absolut ingen tredje part involverad i uppbrottet, sa källan och syftade på Avrils avbrutna förlovning med Mod Sun.

Avril och Tyga på Paris Fashion Week
Avril och Tyga på Paris Fashion Week

Men några veckor senare sågs Avril och Tyga igen, och denna gången i Paris. De ska då dykt upp tillsammans till Leonardo di Caprios fest på restaurangen Kùkù. Och dagar senare sågs de kyssa varandra utanför Mugler X Hunter Schafers fest på Paris Fashion Week.

– Tyge och Avril håller på och lära känna varandra. Det är väldigt nytt, och väldigt casual, berättar en källa för People.

Annons
Tyga och Avril på Mugler x Hunter Schafers efterfest
Tyga och Avril på Mugler x Hunter Schafers efterfest
Tyga och Avril på Mugler x Hunter Schafers efterfest
Tyga och Avril på Mugler x Hunter Schafers efterfest
Tyga och Avril på Mugler x Hunter Schafers efterfest
Annons

Avril dejtade tidigare Brody Jenner

Avril Lavigne dejtade tidigare Kylie Jenners bror, Brody Jenner. De träffades 2010 och romansryktena tog fart efter att de skymtats kyssa varandra i Las Vegas. Paret var tillsammans i två år, men valde att göra slut 2012. De har båda sagt att de skiljdes åt som vänner och fortfarande har en god relation till varandra.

Brody Jenner och Avril Lavigne 2010
Brody Jenner och Avril Lavigne 2010

”Avril har alltid funnits för mig och är en av mina närmaste personer. Jag älskar henne” skrev Brody på Twitter strax efter uppbrottet.

”Älskar dig också!” svarade Avril Lavigne.

Foto: TT, Getty Images

Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola PeltzBrand logo
Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola Peltz

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons