Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Efter dramat: Selena Gomez slår ytterligare nytt rekord på Instagram

20 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez
Selena Gomez kickade nyligen ner Kylie Jenner från tronen som kvinnan med flest följare på Instagram. Och nu har hon slagit nytt rekord efter att ha fått 400 miljoner följare på plattformen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

I februari blev Selena Gomez kvinnan med flest följare på Instagram. Det är inte första gången Selena Gomez klättrat upp som etta, men i samband med ett påstått drama mellan henne, Kylie Jenner samt Hailey Bieber, erhöll hon återigen förstaplaceringen.

Några veckor senare är nu Selena Gomez dessutom den första kvinnan att nå över 400 miljoner följare på Instagram. I samband med den nya milstolpen publicerade Selena Gomez ett inlägg på Instagram med bilder på sina fans.

Annons

”Jag önskar att jag kunde krama varenda en av er” skriver Selena.

Dramat med Hailey Bieber och Kylie Jenner

En anledning som kan ligga bakom Selenas senaste framgångar på Instagram, är det omtalade Tiktok-dramat som fått Selenas fans att backa stjärnan på sociala medier.

I februari la Selena nämligen upp ett klipp på Tiktok där hon visade upp sitt browlift och berättade att hon laminerat sina bryn lite för mycket. Några timmar senare publicerade Kylie Jenner en bild på sina ögonbryn på Instagram – och följarna var snabba med att börja spekulera om inlägget hade något med Selenas video att göra.

”Det här var ett misstag?????” skrev Kylie till bilden på sin story, och strax därpå la hon även upp en bild från ett videosamtal med vännen Hailey Bieber, där vännerna zoomat in på sina ögonbryn.

kylie jenners instastory
Kylie Jenners instastory.
Annons
Kylie Jenners instastory.
Kylie Jenners instastory.

Fansens stöd till Selena Gomez

Sedan händelsen har Kylie Jenner och Hailey Bieber anklagats för att vara "mean girls" av Selenas fans – vilket blivit en stor snackis på internet. Bland annat har fansen gjort jämförelser mellan Selena och Hailey Bieber på Tiktok, och kallat henne för Selenas copycat.

Selena kommenterade även senare anklagelserna på sociala medier.

”Tack allihopa, jag älskar er så mycket. Jag är så tacksam för varenda en av er. Ni gör mig så obeskrivligt lycklig. Men snälla, var snällare och ha andras mentala hälsa i åtanke. Det gör ont i hjärtat och jag vill bara att alla ska ha det bra. All kärlek till er” skrev Selena till ett klipp på Tiktok.

Annons

Från att Selena Gomez klev upp som kvinnan med flest följare på Instagram till det nya rekordet har Selena fått 19 miljoner nya följare – på mindre än en månad.

Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons