Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Selena Gomez bryter tystnaden efter Tiktok-dramat

07 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez
De senaste veckorna har namnen Selena Gomez och Hailey Bieber dominerat på Tiktok, efter att fans anklagat Hailey för att göra narr av Selena. Nu svarar Selena Gomez på fansens hårda kommentarer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För ett par veckor sedan exploderade internet efter att Selena Gomez publicerat en Tiktok-video om sina laminerade ögonbryn. Anledningen var att Kylie Jenner strax därpå lagt upp en bild på Instagram tillsammans med Hailey Bieber, där de under ett videosamtal zoomat in på sina laminerade ögonbryn. Följarna var då snabba med att anta att bilden hade något att göra med Selenas Tiktok-klipp, och anklagade Kylie och Hailey för att göra narr av henne.

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Både Kylie Jenner och Selena Gomez kommenterade fansens anklagelser som onödiga, och att de skapat en höna av en fjäder. Men sedan dess har dramat eskalerat på sociala medier, och nu vädjar Selena sina fans att vara snällare.

Annons

Fansens Tiktok-drama med Selena och Hailey

Sedan Kylie Jenner publicerade bilden på Instagram, har dramat tagit nya proportioner på sociala medier. Selenas fans har varit snabba med att backa Selena, men även att anklaga Hailey Bieber för en rad olika saker. Bland annat påstår de att Hailey kopierat Selena på många olika sätt, exempelvis genom att starta ett matlagningsprogram, som liknar Selenas Selena + Chef. Men även att Hailey skaffat likadana tatueringar och sagt samma sak som Selena i olika intervjuer.

Fans har lagt upp olika klipp på Tiktok för att visa att de står på Selenas sida, men många följare har nu börjat reagerat på att fansens anklagelser mot Hailey gått för långt.

”Att folk började anklaga Hailey för att mobba Selena, och nu mobbar Hailey istället. Det förstår jag mig inte på” kommenterar ett fan på Tiktok.

Selenas Gomez svar på Tiktok-dramat

Nu kommenterar även Selena Gomez sina fans stöd på Tiktok.

”Tack allihopa, jag älskar er så mycket. Jag är så tacksam för varenda en av er. Ni gör mig så obeskrivligt lycklig” skriver Selena till ett klipp hon publicerat på Tiktok.

”Men snälla, var snällare och ha andras mentala hälsa i åtanke. Det gör ont i hjärtat och jag vill bara att alla ska ha det bra. All kärlek till er” skriver Selena.

Hailey Bieber har ännu inte uttalat sig om dramat.

Foto: TT, Instagram, Tiktok

Annons