Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Pinks nioåriga dotter Willows sångröst gör fansen mållösa

01 dec, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
P!nk och Willow Hart
I måndags uppträdde Pink med hennes dotter Willow i den tv-sända julshowen The disney holiday singalong. De framförde låten The christmas song och fansen blev helt tagna över den nioåriga dotterns ljuva sångröst.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosaBrand logo
10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosa

Världsartisten Pink, 42, har alltid gått sin egen väg och klätt i sin egna unika look. Hon har barnen Willow Sage, 9, och Jameson Moon, 3, tillsammans med maken Carey Hart, 45 – och dottern Willow har gått i sin mammas fotspår när det gäller looken.

Men något annat som Willow också verkar ha, precis som sin mamma, är hennes talang för sång och musik. Inatt, svensk tid, sändes den amerikanska julshowen The disney holiday singalong och när det var Pinks tur att gå upp på scenen hade hon en liten medhjälpare med sig.

Hennes gäst på scenen var ingen mindre än dottern Willow och de framförde Nat King Cole’s The christmas song.

Willows medverkan var en överraskning

Uppträdandet var en överraskning för tittarna som inte hade en blekaste aning om att Willow skulle stämma upp i sång tillsammans med sin mamma. Världsstjärnan hade däremot sagt innan att hon skulle ha en ”speciell gäst” med sig, men det var nog ingen som kunde gissa att den speciella gästen skulle vara just Willow.

Annons

Deras version av jullåten fick oerhört mycket beröm och kort efter uppträdandet flödade det av hyllningar till duon på Twitter. Fansen var minst sagt förvånade över dotterns kraftfulla och bedårande sångröst.

”När Willow sjöng kollade mitt barn på mig och vi båda var helt tårögda. WOW! Underbart!”, skrev en tittare.

”Någon annan som satt och skakade över Pinks dotter Willow och hennes röst? Omg det var fantastiskt!”, skrev en annan.

”Jag hade inte förväntat mig att Pinks dotter Willow skulle ha så pass stark röst”, skrev ännu en och skickade emojis i form av applåderande händer.

Pinks relation med dottern Willow

Willow verkar definitivt se upp mycket till sin mamma och i maj rakade hon av sig allt hår, precis som Pink också gjort flera gånger. Willow rockade julshowen med en Askungen-klänning till Disneys ära och Pink hade på sig en brun glimrande klänning.

Pink och Willow verkar ha ett väldigt starkt band till varandra och med tanke på deras unika utseenden vill de uppmuntra flera till att våga se ut precis som man vill.

Annons

Men när Willow bara var sex år gammal började hon tvivla på sitt utseende – något som Pink pratat om.

– Mamma, jag är den fulaste flickan jag känner. Jag ser ut som en pojke med långt hår, sa hon då.

Dotterns kommentar fick Pink att tänka till och i hennes tacktal på VMA valde hon att istället hylla dottern. I talet förklarade hon att man är bra precis som man är och hon avslutade talet med att uppmana både dottern och andra till att göra detsamma:

– Så älskling, vi ändrar inte på oss. Vi tar gruset och skalen och vi skapar en pärla. Och vi hjälper andra att ändra på sig så att de ska kunna se att det finns fler varianter av skönhet, avslutade Pink sitt tacktal.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Pinks svar efter kritiken på Twitter

Beyoncé om moderskap och självsäkerhet – exklusiv intervju med Elle

Katy Perry är gravid – bebislyckan med Orlando Bloom

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons