Katy Perry är gravid – bebislyckan med Orlando Bloom

Katy Perry och Orlando Bloom väntar sitt första barn till sommaren. Det avslöjar sångerskan själv i musikvideon till sin nya låt, Never worn white.
05 mars, 2020

Den amerikanska popstjärnan Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom har varit ett par sedan 2016. Förra året, på alla hjärtans dag, förlovade de sig. Det kända paret har hållit bröllopsdatumet hemligt men kommer att gifta sig någon gång under 2020.

Nu tar Perry och Bloom ännu ett steg i sitt förhållande. I sommar blir de föräldrar till sitt första gemensamma barn. Nyheten släppte hon själv igår i videon till sin nya låt, Never worn white.

Låten handlar om att hon är rädd för att binda sig men att hon ändå samtidigt är exalterad inför att dela livet med någon. Videon avslutas med att hon är klädd i en brudklänning och står och smeker sin gravida mage.

Katy Perry väntar barn till sommaren

I en frågestund på Instagram efter premiären av musikvideon bekräftade sångerskan att hon är gravid och att bebisen är beräknad att komma i sommar. Hon passade också på att säga att hon kommer att släppa ett nytt album i samma veva.

“Det är mycket som kommer att hända den här sommaren. Jag kommer inte bara att föda barn utan även komma ut med något annat som ni har väntat på”, skrev hon och refererade till sitt kommande album.

I frågestunden sa hon att graviditeten har varit den hemlighet hon har varit tvungen att hålla längst, och att hon och fästmannen verkligen ser fram emot bebisens ankomst.

Katy Perry visar upp gravidmagen i nya musikvideon.

Katy Perry visar upp gravidmagen i nya musikvideon.

Sångerskan väntar barn till sommaren.

Sångerskan väntar barn till sommaren.

“Vi är exalterade och glada”, sa hon.

Avslöjar sina gravidcravings

Perry avslöjade också vad hon har haft för cravings under graviditeten. Bland annat att hon, som aldrig tidigare har gillat kryddig mat, numera är tvungen att ha med sig en flaska tabasco i sin väska. Hon avslöjar också vad hon inte tål alls i matväg nu under graviditeten.

“Mat som jag äcklas av just nu är biff, jag är inte alls förtjust i rött kött”, sa hon.

Barnet blir Katy Perrys första medan Orlando Bloom har nioåriga sonen Flynn, tillsammans med exfrun Miranda Kerr.

Foto: TT

LÄS MER:

8 kändisbröllop att se fram emot 2020

Johanna Söderberg från First Aid Kit är gravid

Nu visar Kylie Jenner upp nya bilder från sin graviditet