Detta var Pinks svar efter kritiken på Twitter

Detta var Pinks svar efter kritiken.

I natt, svensk tid, sjöng artisten Pink USA:s nationalsång på Super Bowl. På Twitter fick hon en del kritik för framträdandet. Det fick Pink att se rött. Läs hennes briljanta svar.
05 februari, 2018

I natt gick sporteventens sportevent Super Bowl av stapeln i USA. Och i vanlig ordning var underhållningen en STOR del av showen. Traditionsenligt fick en känd amerikansk artist äran att sjunga nationalsången. I år gick stafettpinnen till Pink. Och som hon SJÖNG! Pink gjorde ett bejublat framträdande som fick en hel del uppmärksamhet, både i USA och internationellt. Men ja, såklart var inte alla nöjda. Speciellt inte alla troll på Twitter.

Kritiken? Vid något tillfälle i sången brast Pinks röst lite. Anledningen? Hon var förkyld och av förklarliga skäl därmed lite hes. Trots det var Twittertrollen inte nådiga. En av kritikerna Twittrade bland annat att ”Pink sugen och om du gillar hennes sång är du dum”. Det fick artisten att se rött. Och ja, Pink satte ner foten på det bästa av sätt.

Pinks svar på kritiken

Hur? Se nedan!

Boom, får man väl säga va? ”Jag suger när jag sjunger nationalsången, medan du suger när du ligger i en smutsig soffa”. Aj!

Se hela Pinks framträdande nedan!

Foto IBL

Läs mer:

Pinks reaktion efter Grammy-galan:”Kvinnor behöver INTE steppa upp”

Pinks 6-åriga dotter: ”Jag är den fulaste flickan jag känner”