Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya filmer på Netflix 2023

19 jan, 2023 
AvEmma Castman
Nya filmer på Netflix 2023
One More Time, A Beautiful Life och Heart of Stone är tre exempel på filmer som har premiär på Netflix i år! Läs mer om titlarna och ta del av ytterligare nyheter här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se skådespelarnas första filmrollerBrand logo
Se skådespelarnas första filmroller

På jakt efter spännande titlar att streama? Då ska du definitivt läsa vidare! I år släpper Netflix nämligen flera nya filmer. Spana in listan här!

Nya svenska filmer på Netflix 2023

One More Time

One More Time

Handling: Komedi med bland annat Hedda Stiernstedt. Handlar om 40-åriga Amelia som blir påkörd av en buss natten till sin födelsedag. När hon vaknar upp är året 2002 och Amelia fyller 18.

Annons

Premiär: våren 2023

A Day and a Half

A Day and a Half

Handling: Fares Fares gör regidebut i denna film med bland annat Alexej Manvelov och Alma Pöysti i huvudrollerna.

Premiär: datum ej satt

Nya nordiska filmer på Netflix 2023

A Beautiful Life

A Beautiful Life

Handling: Dansk film om en ung fiskare med en extraordinär röst. När han blir upptäckt av en känd manager får han sitt livs stora chans.

Annons

Premiär: datum ej satt

Ehrengard

Ehrengard

Handling: Dansk film om en självutnämnd kärleksexpert som försöker undervisa en blyg prins i förförelsens ädla konst. Allt går dock inte som planerat...

Scenografin i Ehrengard designas av drottning Margrethe II av Danmark.

Premiär: datum ej satt

Royalteen: Princess Margrethe

Royalteen: Princess Margrethe

Handling: Norsk film baserad på Royalteen: Prince Charming, som är den andra boken i den hyllade ungdomsserien Royalteen av Randi Fuglehaug och Anne Gunn Halvorsen.

Annons

Premiär: datum ej satt

Nya globala filmer på Netflix 2023

Luther: The Fallen Sun

Luther: The Fallen Sun

Handling: Fortsättning på den prisbelönta tv-serien omarbetad för film. Handlar om en brutal seriemördare och en briljant men skandalös detektiv.

Premiär: 10 mars

Murder Mystery 2

Murder Mystery 2

Handling: De heltidsanställda detektiverna Nick och Audrey Spitz kämpar för att få igång sin privata “eye agency” när de plötsligt finner sig själva mitt i ett internationellt människorov.

Annons

Premiär: 31 mars

Extraction 2

Extraction 2

Handling: Efter första filmen då Rake knappt överlevde är han tillbaka som den australiensiska legosoldaten. Nu är uppdraget att rädda en utsatt familj till en hänsynslös georgisk gangster från fängelset de hålls fångna i.

Premiär: 16 juni

Heart of Stone

Heart of Stone

Handling: Rachel Stone är underrättelsetjänsteman och den enda kvinna som står mellan sin organisation och förlusten av dess mest värdefulla och farliga tillgång.

Annons

Premiär: 11 augusti

Lift

Lift

Handling: När en internationell rånarliga rekryteras för att förhindra en terrorattack tvingas de genomföra ett rån på ett flygplan mitt under flygning.

Premiär: 25 augusti

Rebel Moon

Rebel Moon

Handling: När en fredlig koloni i utkanten av galaxen blir hotad skickar de en ung kvinna med ett mystiskt förflutet för att hitta krigare från närliggande planeter.

Annons

Premiär: 22 december

Maestro

Maestro

Handling: Mäktig kärlekshistoria som beskriver det livslånga förhållandet mellan Leonard Bernstein och Felicia Montealegre Cohn Bernstein.

Premiär: datum ej satt

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons