Nya filmer på Netflix 2023

Nya filmer på Netflix 2023

One More Time, A Beautiful Life och Heart of Stone är tre exempel på filmer som har premiär på Netflix i år! Läs mer om titlarna och ta del av ytterligare nyheter här!
19 januari, 2023
Se skådespelarnas första filmroller
0:59

Efter reklamen: Se skådespelarnas första filmroller

(0:59)

Slå på ljud

På jakt efter spännande titlar att streama? Då ska du definitivt läsa vidare! I år släpper Netflix nämligen flera nya filmer. Spana in listan här!

20 filmer som fyller 20 år 2023

Nya svenska filmer på Netflix 2023

One More Time

One More Time
Robert Eldrim

Handling: Komedi med bland annat Hedda Stiernstedt. Handlar om 40-åriga Amelia som blir påkörd av en buss natten till sin födelsedag. När hon vaknar upp är året 2002 och Amelia fyller 18.

Premiär: våren 2023

A Day and a Half

A Day and a Half
Phography by Jakob Sandell

Handling: Fares Fares gör regidebut i denna film med bland annat Alexej Manvelov och Alma Pöysti i huvudrollerna.

Premiär: datum ej satt

Nya nordiska filmer på Netflix 2023

A Beautiful Life

Handling: Dansk film om en ung fiskare med en extraordinär röst. När han blir upptäckt av en känd manager får han sitt livs stora chans.

Premiär: datum ej satt

5 skådisar som ångrar sina mest ikoniska filmroller

Ehrengard

Handling: Dansk film om en självutnämnd kärleksexpert som försöker undervisa en blyg prins i förförelsens ädla konst. Allt går dock inte som planerat...

Scenografin i Ehrengard designas av drottning Margrethe II av Danmark.

Premiär: datum ej satt

Royalteen: Princess Margrethe

Handling: Norsk film baserad på Royalteen: Prince Charming, som är den andra boken i den hyllade ungdomsserien Royalteen av Randi Fuglehaug och Anne Gunn Halvorsen.

Premiär: datum ej satt

Nya globala filmer på Netflix 2023

Luther: The Fallen Sun

Handling: Fortsättning på den prisbelönta tv-serien omarbetad för film. Handlar om en brutal seriemördare och en briljant men skandalös detektiv.

Premiär: 10 mars

Murder Mystery 2

Handling: De heltidsanställda detektiverna Nick och Audrey Spitz kämpar för att få igång sin privata “eye agency” när de plötsligt finner sig själva mitt i ett internationellt människorov.

Premiär: 31 mars

Extraction 2

Handling: Efter första filmen då Rake knappt överlevde är han tillbaka som den australiensiska legosoldaten. Nu är uppdraget att rädda en utsatt familj till en hänsynslös georgisk gangster från fängelset de hålls fångna i.

Premiär: 16 juni

7 känslosamma filmer du måste se minst en gång i livet

Heart of Stone

Handling: Rachel Stone är underrättelsetjänsteman och den enda kvinna som står mellan sin organisation och förlusten av dess mest värdefulla och farliga tillgång.

Premiär: 11 augusti

Lift

Handling: När en internationell rånarliga rekryteras för att förhindra en terrorattack tvingas de genomföra ett rån på ett flygplan mitt under flygning.

Premiär: 25 augusti

Rebel Moon

Handling: När en fredlig koloni i utkanten av galaxen blir hotad skickar de en ung kvinna med ett mystiskt förflutet för att hitta krigare från närliggande planeter.

Premiär: 22 december

Maestro

Handling: Mäktig kärlekshistoria som beskriver det livslånga förhållandet mellan Leonard Bernstein och Felicia Montealegre Cohn Bernstein.

Premiär: datum ej satt

Inför nypremiären av Titanic – Rose nya frisyr förvirrar fansen

Foto: Netflix