Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

5 skådisar som ångrar sina mest ikoniska filmroller

30 nov, 2022 
AvEmma Castman
5 skådisar som ångrar sina mest ikoniska filmroller
Miley Cyrus, Kristen Stewart och Dakota Johnson är tre exempel på välkända skådespelare som talat ut om att de ångrar sin medverkan i filmerna som gjorde att de slog igenom. Här förklarar vi varför – och listar fler filmstjärnor som önskar att vissa jobb var ogjorda.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 skådisar som varit otrogna med sina motspelareBrand logo
10 skådisar som varit otrogna med sina motspelare

Även om Fifty Shades Of Grey bidrog stort till Dakota Johnsons framgång som skådespelare har hon i efterhand berättat att hon ångrar sin medverkan. Anledningen? Hon känner bland annat att filmerna förstörde hennes kärleksliv.

Nedan är fler exempel på Hollywoodstjärnor som öppet pratat om filmrollerna de önskar att de aldrig tagit sig an.

Filmer kändisar ångrar att de var med i

Dakota Johnson – Fifty Shades Of Grey

Dakota Johnson – Fifty Shades Of Grey

När Fifty Shades Of Grey hade premiär 2015 var succén snabbt ett faktum. Men trots framgången är Dakota Johnson inte supernöjd med sin medverkan. I The Ellen DeGeneres Show avslöjade hon att hon förbjudit sin familj att se filmerna, och att de mer eller mindre har förstört hennes kärleksliv.

Annons

I en intervju med Interview Magazine sa Dakota även att hon hatade att filma de många sexscenerna, och kallade dem "ganska tråkiga".

Jessica Alba – Fantastic Four

Jessica Alba – Fantastic Four

Jessica Albas medverkan i Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 fick faktiskt henne att vilja sluta med skådespelandet. Anledningen var att hon hamnade i ständig konflikt med filmens regissör, Tim Story.

Han tyckte nämligen att Albas agerande var för verkligt och önskade att hon skulle fokusera på att se snygg ut snarare än realistisk.

Annons

"Regissören sa: ‘Det ser för verkligt ut.' Det ser för smärtsamt ut. Kan man vara snyggare när man gråter? Gråt sött, Jessica."

Kristen Stewart – Twilight

Kristen Stewart – Twilight

Även om Twilight bidrog till Kristen Stewarts stora genombrott har hon varit öppen med att framgången haft negativa konsekvenser på hennes liv, särskilt med tanke på att hon bara var 17 år när de började inspelningen. Hon fick acceptera en hysteri hon inte var beredd på och insåg snabbt att framgång kommer med baksidor.

Annons

"Jag hatade att detaljer om mitt liv förvandlades till en handelsvara som såldes runt om i världen", sa hon i en intervju med Huffington Post.

Miley Cyrus – Hannah Montana

Miley Cyrus – Hannah Montana

I unga år var Miley Cyrus Hannah Montana med en hel värld – och även om det bidrog till hennes framgång är hon inte helt nöjd med resultatet. Dels för att hon upplevde det svårt att bli av med den gnistrande image som rollen gav henne, dels för att genombrottet bidrog till en identitetskris.

Annons

Miley sa också att programmet utlöste flera ångestattacker.

Katherine Heigl – Knocked Up

Katherine Heigl – Knocked Up

I Vanity Fair 2008 berättade Katherine Heigl att hon ångrade sin medverkan i komedin Knocked Up från 2007. Hon menade att filmen var sexistisk och att hon ogillade hur hennes karaktär porträtterades.

"Knocked Up målar upp kvinnorna som humorlösa och spända, och männen som älskvärda, fåniga och lustfyllda. Det överdrev karaktärerna, och jag hade svårt för det vissa dagar.”, sa hon bland annat.

Annons

Efter Katherines kommentarer om filmen bad hon om ursäkt till motspelaren Seth Rogen och regissören Judd Apatow. Hon betonade även att hennes kritik var mer riktad mot hennes karaktär än själva filmen.

Artikelinspiration: Marie claire

Foto: TT

The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheterBrand logo
The Crown-kostymerna vs verklighetens kungligheter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons