Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

10 före detta barnstjärnor vi inte kan förstå fyller 30 i år

27 okt, 2022 
AvEmma Castman
Barnstjärnor som fyller 30 år
Var Spy Kids och Hannah Montana en stor del av din barndom? Då kommer du garanterat känna dig nostalgisk nu! I år är nämligen året då många av dåtidens stora barnstjärnor fyller 30 år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 10 Svenska barnskådisar – då och nuBrand logo
Video: 10 Svenska barnskådisar – då och nu

Det är svårt att greppa att det har gått tre hela decennier sedan 90-talet – och ännu svårare att förstå att många av barnskådisarna vi älskade då har vuxit upp och blivit stora. Spana in listan nedan och ta del av vilka Disney-stjärnor som fyller 30 år i år!

Barnskådisar som fyller 30 år 2022

Miley Cyrus

Hannah Montana

Miley Cyrus slog igenom i Disney Channel-serien Hannah Montana, där hon spelade en vanlig tjej som, med hjälp av en blond peruk, förvandlades till en berömd popstjärna på natten. Miley fyller 30 år den 23 november.

Annons

Selena Gomez

Wizards of Waverly Place

Selena Gomez inledde sin skådespelarkarriär i Barney och vänner, och blev Disney Channel-stjärna på riktigt efter att ha spelat rollen som Alex Russo i Magi på Waverly Place. Den 22 juli i år fyllde Selena 30 år.

Demi Lovato

Camp Rock

Även Demi Lovato inledde sin karriär i Barney och vänner. Därefter syntes hon bland annat i Disney Channel-filmen Camp Rock tillsammans Joe Jonas samt i serien Sonnys chans. Demis 30-årsdag är den 20 augusti.

Annons

Taylor Lautner

The Adventures Of Sharkboy and Lavagirl

Även om Taylor Lautner slog igenom stort i rollen som Jacob Black i Twilight, var han en hyllade skådespelare redan som ung. 2005 spelade han till exempel Sharkboy i På äventyr med Sharkboy och Lavagirl samt Elliot Murtaugh i Fullt hus igen. Taylor fyllde 30 år den 11 februari.

Emily Osment

Spy kids

Emily Osment gjorde sig tidigt ett namn när hon spelade rollen som Gerti Giggles i Spy Kids, men är också ihågkommen för sin insats i Hannah Montana där hon gestaltade Miley Cyrus bästa vän Lily Truscott. Emily firade 30 år den 10 mars.

Annons

Dylan och Cole Sprouse

Zack & Codys ljuva hotelliv

Dylan och Cole Sprouse var bara 13 år när de fick huvudrollerna i Disney Channel-serien Zack & Codys ljuva hotelliv. När showen avslutades 2008 spelade tvillingarna omedelbart huvudrollerna i spinoffen, Det ljuva havslivet. Dylan och Cole fyllde 30 år den 4 augusti.

Nick Jonas

Jonas

Vid sju års ålder intog Nick Jonas Broadwayscenen. Så småningom bildade han bandet Jonas Brothers tillsammans med Kevin och Joe och syntes i filmen Camp Rock samt den egna Disney Channel-serien Jonas L.A. Den 16 september fyller Nick 30 år.

Annons

Bridgit Mendler

Lycka till Charlie!

Bridgit Mendler inledde sin Disney-karriär i Magi på Waverly Place, och spelade sedan huvudrollen i Lycka till Charlie!. Bridgit firar sin 30 års dag den 18 december.

Jennette McCurdy

iCarly

Jennette McCurdys genombrottsroll var som Sam Puckett i Nickelodeon-serien iCarly. Hon medverkade också i serier som Malcolm – Ett geni i familjen och Victorious innan hon satsade på en karriär inom countrymusik i stället. Jennette fyllde 30 år den 26 juni.

Artikelinspiration: Popcrush

Foto: TT

Se också: Demi Lovato, barnskådisen som blev världsartistBrand logo
Se också: Demi Lovato, barnskådisen som blev världsartist

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons