Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Megan Fox oigenkännlig i nya looken

08 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Megan Fox
Nyligen skymtades Megan Fox på New Yorks gator hand i hand med Machine Gun Kelly. Stjärnan har bytt ut sitt långa svall mot en eldigt röd bob – se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hårtrender hösten 2023: hårfärgerBrand logo
Hårtrender hösten 2023: hårfärger

Megan Fox har skaffat sig en ny look! Skådespelaren har kapat det långa håret till en vass bob. Nyligen skymtades stjärnan hand i hand med Machine Gun Kelly i New York City där hon visade upp sin nya frisyr.

Se bilderna här!

Megan Fox i eldigt röd bob

Megan Fox har länge förknippats sitt mörka långa svall, men på senare år har stjärnan experimenterat med sina hårlooks. Bland annat har hon skymtats i ljusrosa hår och i trendiga cowboy copper. Nu har Megan Fox gjort ett modigt klipp – en bob, som färgats till eldigt röd.

Annons
Megan Fox och Machine Gun Kelly.
Megan Fox och Machine Gun Kelly.
Megan Fox och Machine Gun Kelly lämnar sitt hotell i New York.
Megan Fox och Machine Gun Kelly lämnar sitt hotell i New York.

Hur är relationen mellan Megan Fox och MGK nu?

I våras kom uppgifter om att Megan tagit av sig sin ring och att parets bröllopsplaner ställts in, efter otrohetsrykten börjat cirkulera om MGK och hans gitarrist. Men efter tumultet verkar paret ha återförenats.

Annons

– Allt mellan Megan och Machine Gun Kelly har varit toppen den senaste tiden. De är verkligen på en bra plats i deras förhållande och har jobbat på att hitta tillbaka varandra, säger en källa till Entertainment tonight.

– De är tillsammans igen och älskar det. De pratar om sina framtidsplaner och att fortsätta med bröllopsplanerna, säger källan.

Det har även kommit uppgifter om att paret ska ha gått i parterapi för att hitta tillbaka till varandra.

– Megan är väldigt hård med att fortsätta gå på parterapin. Det är väldigt viktigt för henne för att de ska kunna läka och röra sig framåt tillsammans. De försöker båda göra sitt bästa för att få förhållandet att fungera, säger en källa till Entertainment tonight.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT

Megan Fox stilresa genom årenBrand logo
Megan Fox stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons