Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Victorias Secret Fashion Show är tillbaka

07 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Lila Moss
Efter fem års upphåll gör den berömda och extravaganta visningen comeback. Här är allt vi vet om Victorias Secret World Tour.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Virala modehändelser 2023Brand logo
Virala modehändelser 2023

Victorias Secret Fashion Show har med sina stjärnmodeller, lyxiga underkläder och stora artistframträdanden klassats som en av 00-talets största modeshower. Men efter att varumärket fått ta emot kritik 2018, valde Victorias Secret att pausa den årliga visningen. Nu har showen fått sig en ny look och kommer tillbaka i september.

DET HÄR ÄR VICTORIAS SECRET WORLD TOUR

– Mode är en bransch i förändring. Vi måste förändras och utvecklas för att växa. Med det sagt, har vi bestämt oss för att tänka om när det kommer till Victorias Secret Fashion Show, meddelade L-Brands CEO, Les Wexner, 2019.

Annons

Nu, efter fem års uppehåll, får fansen se showen i en ny tappning på Prime Video. Den pampiga visningen spelas in som film och blandas med dokumentärt innehåll under titeln Victorias Secret World Tour.

Lila Moss är en av de nya änglarna,
Lila Moss är en av de nya änglarna.

”Det är en unik tittarupplevelse, som hyllar Victorias Secrets uppdrag – att lyfta och kämpa för kvinnor – på en global skala.” skriver Victoria Secrets kreativa chef Raúl Martinez i ett pressmeddelande.

”Den här filmen visar Victorias Secrets förvandling som varumärke. Den är driven av mode, glamour och underhållning, med en nickning till ikonografi från förr, men på ett nytt vasst sätt. Vi är så glada att kunna erbjuda vår plattform och få den utforskad genom konstnärsskapet av globala kreatörer som hyllar individualiteten hos kvinnors berättelser och perspektiv.”

Annons

Vilka kommer vara med?

På den nya modevisningen kommer man kunna se välkända ansikten som Candice Swanepoel, Hailey Bieber, Gigi Hadid, Adriana Lima, Sora Choi, Lila Moss och Naomi Campbell.

Vart kommer man kunna se Victorias Secret Fashion Show?

Victorias Secret Fashion Show har premiär i USA och Latinamerika den 26 september på Prime Video. Den kommer däremot inte att visas på Prime Video i Sverige.

Här kan du se trailern!

Foto: Youtube, TT

Källa: Parade

Annons