Cowboy copper – här är höstens trendigaste hårfärg

01 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Cowboy Copper dominerar I höst.
Hösten är här och med den längtan efter nytt fräscht hösthår! Den här säsongen ser vi en ny het hårtrend ta över våra flöden – nämligen "cowboy-koppar". En djärv färgkombination som tagit TikTok med storm. ELLE guidar dig genom trenden!
Annons
Håll håret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray
Håll håret återfuktat – med L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Leave-In Spray

Hösten handlar om att omfamna mörkare och rikare nyanser som efterliknar årstidens naturliga färger. I år är nyansen vi förutspår kommer vara överallt cowboy-koppar!

Vad är Cowboy Koppar?

Låt oss börja med att klargöra vad cowboy-koppar egentligen är. Denna hårfärg är en fusion av bruna läderinslag (därav cowboy!) och klassiskt röda nyanser. Nyansen blandar traditionella brunett-toner tillsammans med röda kopparackord för att skapa en smickrande nyans med mycket djup och dimension.

Olika nyanser av cowboy-koppar för olika hudtoner

Som med alla typer av hårfärger finns det olika nyanser av cowboy-koppar! Det går alltså att hitta en variant som passar perfekt till just din hudton. Vill du gå åt det ljusare hållet kan du ta inspiration av Emily Ratajkowski, som i sina annars chokladbruna längder tillfört en ton av koppar.

Annons

Till djupare hudtoner klär en smörig karamellton i fusion med koppar och röda nyanser.

Är du mer inne på mörka toner kan du välja djupröda nyanser som kompletterar ett chokladbrunt hår. Vi älskar den här färgen till höstmodets murriga färger!

Vi förutspår att vi kommer få se cowboy-koppar överallt i höst. Mixen mellan brunt och rött går att variera i all oändlighet, för att hitta nyansen som klär dig bäst – rådfråga din frisör! Det är det bästa sättet att få fram en unik nyans som skräddarsys utifrån dina preferenser och hudton.

Foto: Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar