Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Uppgifter: Det heter Rihannas nyfödda son

08 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Rihanna
I augusti välkomnade Rihanna och ASAP Rocky sitt andra barn. Enligt Daily mail ska parets andra son fått ett lika unikt namn som sin storebror. Spana in det ovanliga namnvalet här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rihannas stilresa genom årenBrand logo
Rihannas stilresa genom åren

Rihanna och ASAP Rocky välkomnade sitt första barn våren 2022. I maj året därpå avslöjade Daily Mail att paret döpt sin son till RZA Athelston Mayers. Namnet uppgavs vara inspirerat av producenten och rapparen RZA, som är frontfigur i hiphopkollektivet Wu-Tang Clan. Strax innan namnet tillkännagavs gav Rihanna även hintar om namnet, genom att gå runt med en t-shirt med bandets logga. Nu har parets andra son kommit – här är hans namn!

Rihanna nyfödda sons namn

I augusti kom uppgifter om att Rihanna och ASAP Rocky välkomnat sitt andra barn. Paret fick en son som de valt att döpa till Riot Rose Mayers, uppger Daily Mail. ASAP Rocky släppte en låt tidigare i år med titeln Riot som antas vara en hyllning till sonen.

Annons
Rihanna med sin baby bump.
Rihanna med sin baby bump.

Rihanna och ASAP Rockys andra barn

Enligt Daily mail föddes Riot Rose Mayers den 1 augusti i Los Angeles. Och en källa till People berättar att det är det en dröm som kommit i uppfyllelse för Rihanna, att bli tvåbarnsmamma.

– Rihanna känner att hennes familj är komplett. Att ha två barn är något hon alltid velat ha, säger källan.

Rihanna har tidigare berättat att hon skulle kunna tänka sig ha tre, fyra barn, något brittiska Vogue nämnde i en intervju med stjärnan innan hon avslöjade sin andra graviditet.

Annons

– Oj, man måste verkligen var försiktig med vad man säger, svarade Rihanna skämtsamt.

– Men jag är verkligen öppen för vad som helst. Min önskan är att ha fler barn men jag är öppen för det som Gud har i åtanke för mig. Och att få en flicka eller en pojke, spelar ingen roll.

Min rutin #12 – Hanna ArdéhnBrand logo
Min rutin #12 – Hanna Ardéhn

Foto: TT

Annons