Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kourtney Kardashian nära att förlora barnet

07 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian
Tidigare i veckan nåddes vi av nyheten att Kourtney Kardashian behövt åka in till sjukhus. Nu öppnar hon upp om den svåra upplevelsen på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinjeBrand logo
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinje

Nyligen gick Travis Barkers band Blink-182, ut med beskedet att de skjuter upp flera av sina spelningar i Irland på grund av brådskande familjeproblem.

”På grund av ett brådskande familjeproblem, måste Travis åka tillbaka till USA. Glasgow, Belfast och Dublin-spelningarna blir uppskjutna. Mer information om när Travis kommer tillbaka till Europa och när nya konsertdatum blir, meddelas snart som möjligt” skrev bandet i ett uttalande.

Strax efteråt kom information om att situationen handlat om att Kourtney Kardashian, som är gravid med parets barn, och som behövt åka in på sjukhus.

Annons

Nu berättar Kourtney att hon var nära att förlora sin bebis.

Kourtney Kardashian till sjukhus

Enligt uppgifter till People, ska Kourtney Kardashian åkt in på sjukhus i förra veckan, men även fått åka hem efter en kortare vistelse.

– Kourtney är hemma igen med sina barn. Hon mår bättre. Hon är glad över att Travis är hemma igen också, berättade en källa för sajten.

Kourtney Kardashian lämnar sjukhuset.
Kourtney Kardashian lämnar sjukhuset.

Kourtney Kardashian om sjukhusvistelsen

Men situationen var allvarligare än det gavs sken av. På Instagram förklarar nu Kourtney att hon behövde åka akut in för att rädda sitt barn i magen.

Annons

”Jag kommer alltid vara tacksam för mina fantastiska läkare som räddade vår bebis. Jag är evigt tacksam för min make som skyndade sig hem från sin turné för att vara vid min sida och ta hand om mig, min klippa. Och till min mamma, tack för att du höll min hand genom det här. För någon som gått igenom tre lätta graviditeter tidigare, var jag inte beredd på att behöva åka in för en brådskande operation.”

”Jag tror inte att någon som inte varit med om samma upplevelse, kan förstå den känslan av rädsla. Jag har en helt ny förståelse och respekt för mammorna som behövt kämpa för sina bebisar när de varit gravida. Tacka gud för att jag fick lämna sjukhuset med min pojke i magen” skriver Kourtney.

Annons
Min rutin #12 – Hanna ArdéhnBrand logo
Min rutin #12 – Hanna Ardéhn

Foto: TT, Instagram

Annons