Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kourtney Kardashian till sjukhus

05 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian Travis Barker
Nyligen meddelade Travis Barker att hans band Blink-182 skjuter upp spelningar på grund av ”brådskande familjeproblem”. Anledningen var att Kourtney Kardashian, som väntar sitt första barn med trummisen, var tvungen att åka in till sjukhus.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinjeBrand logo
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinje

I förra veckan meddelade Blink-182 att de skjuter upp flera spelningar under sin turné i Europa. Bandet meddelade att ändringarna det berodde på Travis familjesituation, men gick inte in på situationen i detalj.

”På grund av ett brådskande familjeproblem, måste Travis åka tillbaka till USA. Glasgow, Belfast och Dublin-spelningarna blir uppskjutna. Mer information om när Travis kommer tillbaka till Europa och när nya konsertdatum blir, meddelas snart som möjligt” skrev bandet i ett uttalande på Instagram.

Travis Barker åkte hem till Kourtney Kardashian

Efter beskedet kom även information om att situationen handlade om Kourtney, som just nu är gravid med hennes och Travis första barn. Enligt People ska Kourtney behövt åkt in på sjukhus, men efter en kort vistelse fått åka hem igen.

Annons

– Kourtney är hemma igen med sina barn. Hon mår bättre. Hon är glad över att Travis är hemma igen också, säger en källa till sajten.

Kourtney Kardashian lämnar sjukhuset.
Kourtney Kardashian och Travis Barker lämnar sjukhuset.

Kourtney och Travis väntar sitt första barn

Det var i juni som Kourtney Kardashian meddelade att hon och Travis väntar sitt första barn ihop. Under Blink-182s spelning i Los Angeles höll hon nämligen upp en skylt i publikhavet med texten: ”Travis, jag är gravid!”. Sedan dess har paret även avslöjat att de väntar en liten son, och fansen har sina spekulationer om vad hans namn kommer bli.

Många fans har skämtsamt konstaterat att de faktiskt kan döpa sin son till Kravis, men faktum är Travis tidigare hintat om ett barnnamn på Instagram.

"Om vi skulle få en son skulle han heta Elvis” kommenterade han på ett av Kourtneys inlägg från Halloween 2021.

Kourtney var då utklädd till karaktären Alabama, en kvinna som blir förälskad i Elvis-dyrkaren Clarence, i Travis favoritfilm True Romance. Travis har dessutom döpt sin yngsta dotter till just Alabama – men vad parets son kommer heta återstår att se!

Källa: People

Foto: TT, Instagram

Min rutin #12 – Hanna ArdéhnBrand logo
Min rutin #12 – Hanna Ardéhn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons