Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar barn

17 jun, 2023 
Kourtney Kardashian Travis Barker gravid
Kourtney Kardashian är gravid med sitt fjärde barn, och första tillsammans med maken Travis Barker. Det avslöjande hon med en skylt på Travis konsert med Blink-182 i natt. Se det gulliga tillkännagivandet här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Kourtney Kardashian är gravid! Hon och Travis Barker gifte sig i april 2021, och i serien The Kardashians har man kunnat följa deras försök att få barn. Kourtney har i serien varit öppen om hur tuff resan varit, och hur hon tagit IVF-medicinerna som fått henne att må väldigt dåligt.

Men i natt kom de glada nyheterna: Kourtney och Travis väntar sitt första barn ihop!

Kourtney Kardashian gravid

Kourtney har delat en video på instagram där vi får se tillkännagivandet, på Blink-182:s konsert håller hon upp en skylt där det står "Travis jag är gravid"och trummisen kommer ner i publiken för att omfamna henne. Skylten är en blinkning till Blink-182:s musikvideo till hiten All the small things där en tjej i publiken håller upp en likadan skylt.

Annons

Se den gulliga videon här!

Paret, som länge var vänner och grannar, började offentligt dejta 2021, och deras relation har bjudit på mycket offentliga ömhetsbetygelser, men vi har i serien också fått följa deras kamp för att bli gravida.

Kourtney Kardashian Travis Barker

Kourtney Kardashian och Travis Barkers barn från tidigare relationer

Båda har barn sen tidigare, Kourtney har tillsammans med Scott Disick barnen Mason 13, Penelope 10, och Reign 8 och Travis har tillsammans med sin exfru Shanna Moakler styvdottern Atiana 24 och de biologiska barnen Alabama 17 och Landon 19.

Inspirationen bakom tillkännagivandet

Skylten är en blinkning till en av Blink-182:s största hits, All the small things. I den musikvideon håller nämligen en tjej i publiken upp en likadan skylt! Se videon här (skylten kommer in i bild runt 02:28):

Realityserien The Kardashian finns att se på Disney+.

Bilder: TT, Instagram.

Annons