Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Det kommer Kourtney och Travis bebis heta – enligt fansens teorier

05 jul, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian och Travis Barker
Efter att Kourtney Kardashian avslöjat att hon och Travis Barker väntar sitt första barn ihop, är fansen nu övertygade om vad parets bebis kommer heta. Här är ledtrådarna om barnnamnet!
Annons
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinjeBrand logo
Kourtney & Travis kärlekshistoria – en tidslinje

I juni avslöjade Kourtney Kardashian att hon är gravid under en Blink 182-konsert. Fansen har länge fått följa Kourtney och Travis Barkers resa att försöka bli med barn, bland annat när de påbörjade sin IVF-behandling 2021. Men nu, två år senare, väntar paret alltså sitt första barn ihop och strax efter avslöjandet gick de ut med att de väntar en pojke.

Nu tror sig fansen ha listat ut vad sonen ska heta. Se ledtrådarna här!

Vad ska Kravis bebis heta?

När paret avslöjade att det var en son som låg i magen, skämtade fansen om att de nu kunde döpa sitt barn till Kravis. Men strax därefter avslöjade Travis Barker att de redan bestämt sig för ett namn.

Annons

”Jag vet vad han kommer heta” kommenterade han på Kourtneys Instagram, tillsammans med en blink-emoji.

Efter hinten har fansen nu börjat spekulera om vad det är för namn paret kommit fram till – och att det skulle kunna vara Elvis.

Ledtrådarna om barnnamnet Elvis

Travis har tidigare sagt att han och Kourtney skulle kunna döpa en son till just Elvis. På Halloween 2021, klädde nämligen Kourtney ut sig till Alabama från filmen True Romance – som råkar vara Travis favoritfilm. Filmen är regisserad av Quentin Tarantino och handlar om karaktären Alabama som träffar Elvis-dyrkaren Clarence.

"Om vi skulle få en son skulle han heta Elvis” kommenterade Travis på Kourtneys inlägg på Instagram – och må tilläggas att Travis faktiskt döpt sin yngsta dotter till Alabama.

Eftersom Travis och Kourtney dessutom gifte sig i Las Vegas (första gången av alla tre), med en Elvis-imitatör som vigselförrättare, så kanske fansen inte är helt ute och cyklar?

Vad Travis Barker och Kourtney Kardashian kommer döpa sin son till återstår däremot att se!

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT, Instagram

7 rikaste kändiskvinnorna 2023Brand logo
7 rikaste kändiskvinnorna 2023
Annons