Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kourtney Kardashian visar upp babylyckan på Instagram

19 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian och Travis Barker
I helgen avslöjade Kourtney Kardashian att hon väntar barn tillsammans med sin make Travis Barker. Nu visar hon upp gravidmagen och kommenterar graviditeten första gången: ”Är överväldigad av tacksamhet” skriver stjärnan på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Kravis ska få en bebis! Under Blink-182s konsert i helgen avslöjade Kourtney Kardashian att hon och Travis Barker ska bli föräldrar. Kourtney har sedan tidigare barnen Mason, Penelope och Reign tillsammans med Scott Disick, och Travis Barker har barnen Landon, Alabama, samt styvdottern Atiana, från sitt tidigare äktenskap med Shanna Moakler. Nu, efter den långa resan att försöka bli gravida, väntar paret alltså sitt första barn tillsammans.

Kourtney Kardashian visar upp gravidmagen

Det var under Blink-182s spelning i Los Angeles som Kourtney plötsligt syntes i publiken tillsammans med skylten: ”Travis, jag är gravid”. Tillkännagivandet, som också är en blinkning till en av bandets musikvideos, fick publiken att jubla. Travis klev även ner från scenen för att omfamna sin fru i publikhavet. I ett inlägg på Instagram visar nu Kourtney upp gravidmagen tillsammans med Travis och kommenterar graviditeten.

Annons

”Överväldigad av tacksamhet och lycka för guds välsignelse och plan för oss” skriver hon.

Tillkännagivandet kom bara några veckor efter att paret berättat att de avslutat sin IVF-behandling, i den nya säsongen av The Kardashians.

– Vi har officiellt slutat med IVF. Vi vill ha en bebis mer än något annat, men jag tror att gud har en plan för oss, och om den inkluderar en bebis så kommer det att hända, berättade Kourtney i serien.

”Fick glädjetårar när hon berättade för familjen”

En källa till People berättar att Kourtney är överlycklig över sin graviditet.

– Kourtney är så exalterad. Hon fick glädjetårar när hon berättade om graviditeten för sin familj. De har vetat om det här ett tag nu, säger källan.

– Alla är så lyckliga för hennes skull. Kourtney längtar så mycket efter att bli mamma igen, och hennes äldre barn är också så glada över att det kommer en bebis.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons