Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bebe Rexha skadad under spelning

19 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Bebe Rexha
Bebe Rexha skadades nyligen under en spelning i New York. Artisten fick en telefon kastad i ansiktet mitt under framträdandet – och fick åka in på sjukhus för att sy.
Annons
5 kändisar som designers vägrat klä genom årenBrand logo
5 kändisar som designers vägrat klä genom åren

Bebe Rexha är ute på sin turné Best F'n Night Of My Life. Under söndagen spelade hon på The Rooftop på Pier 17 i New York – och mitt under konserten fick hon en telefon kastad rakt i ansiktet.

Bebe Rexha skadad under spelning

I ett klipp som nu cirkulerar på sociala medier syns artisten stå och uppträda på scen, när hon plötsligt får en telefon kastad i ansiktet. Hon lägger sig ner på scenen i smärta och sjukvårdare hjälper henne av scenen medan hon vinkar åt publiken. Enligt Bebe Rexhas mamma blev artisten tvungen att åka in på sjukhus och sy tre stygn efter kastet.

Fansens reaktioner på händelsen

Flera fans som befann sig i publiken har skrivit om händelsen på sociala medier.

Annons

”Det här är Bebe Rexha som blir hjälpt av scenen under en konsert i New York City efter att någon kastade en telefon i ansiktet på henne. Vi hade det så himla bra, Bebe också, det var hur bra stämning som helst, så vem skulle ens göra något sånt här? Hoppas du är okej Bebe Rexha.” skriver ett fan som publicerat ett klipp på Twitter.

Efter att klippen blivit virala, har flera fansen reagerat på händelsen. Många har även uttryckt sin besvikelse kring konsertens abrupta avslut och personen som kastat telefonen.

”En helt otrolig show blev förstörd av ett fan som kastade sin telefon på Bebe Rexha. Hoppas verkligen att hon mår okej efter det här” skriver ett fan på Twitter.

”Bebe är verkligen en av de raraste och mest oproblematiska personerna i hela musikindustrin, hon förtjänar inte det här... vissa av er måste verkligen lämna henne ifred” skriver ett annat.

Källa: Daily mail

Foto: TT, Twitter

Annons