Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Det handlar Kendall Jenners gravidrykte om – egentligen

15 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kendall Jenner
Nyligen kom The Kardashians med en teaser där det kan tolkas som att Kendall Jenner väntar barn. Men den verkliga anledningen bakom gravidryktet är egentligen något helt annat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

I det senaste avsnittet av The Kardashians framstår det som att Kendall Jenner har stora nyheter att avslöja – nämligen att det är en bebis påväg. Men är Kendall Jenner gravid? Med största sannolikhet inte.

Är Kendall Jenner gravid?

I den senaste teasern inför The Kardashians nästkommande avsnitt, ställer producenten en onekligen otippad fråga till Kendall Jenner:

–Hur det går med graviditeten?

Kendall ger då ett hemlighetsfullt leende som svar, och sedan blir rutan svart.

Sedan teasern släppts har flera fans spekulerat om att det faktiskt handlar om en graviditet. Däremot har de kommit fram till att det inte handlar om Kendalls – utan hennes hästs. I förra säsongen av The Kardashians fick Kendall nämligen veta att hennes häst blivit dräktig, och i ett klipp där Kendall gör sig iordning inför Met-galan säger hon: ”Herregud, jag ska få en bebis!”

Annons

Anledningen bakom gravidryktet

I avsnittet förtydligar Kendall också att det är hennes häst som ska få en bebis – och inte hon själv.

– Jag fick nyss veta att det har blivit ett embryo, säger Kendall och berättar även att hon önskat sig hästsperma i födelsedagspresent för att kunna få ett litet föl.

–Kommer du ihåg när jag frågade om sperma? Jen sa att hon verkligen vill ge mig något fint speciellt i födelsedagspresent och jag svarade: ”Sperma. Hästsperma”, säger Kendall i klippet.

Kendall Jenner om att skaffa barn

Kendall har tidigare berättat att hon inte är redo att skaffa barn själv. I förra säsongen av The Kardashians förklarar Kendall för sin mamma Kris att hon även gärna slipper påtryckningarna utifrån.

– Du fortsätter säga till mig att jag inte blir yngre, men vet du? Det är mitt liv och jag vet inte om jag är redo än, säger Kendall.

– Jag har fortfarande en hel del att lösa innan jag kan välkomna in ett barn i mitt liv, och jag njuter fortfarande av livet jag har just nu utan barn.

Kendall Jenner tillsammans med Bad Bunny.
Kendall Jenner tillsammans med Bad Bunny.

Källa: ELLE.com

Foto: TT

7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looksBrand logo
7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons