Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kourtney och Travis nya besked efter försöken att bli med barn

29 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian och Travis Barker
I den nya säsongen av The Kardashians öppnar paret upp om att de valt att avsluta sin IVF-behandling. ”Vi vill ha en bebis mer än något annat, men jag tror att gud har en plan för oss” säger Kourtney Kardashian.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Se Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

I realityserien The Kardashian har har tittarna fått följa Kourtney Kardashian och Travis Barkers försök att bli med barn. Bland annat testade paret tidigare en ayurvedisk cleanse för att öka fertiliteten, där de fick avstå från koffein, träning och sex under en period. Senare fick tittarna även följa paret påbörja sin IVF-resa – som de nu meddelar har kommit till ett slut.

Kourtney Kardashian om IVF-behandlingen

I The Kardashians öppnade Kourtney tidigare upp om utmaningarna som uppstått i samband med att hon påbörjat IVF – bland annat att hon upplevt klimakterie-liknande symptom.

– Det har inte varit den bästa upplevelsen direkt. Behandlingen har kickat in mig i klimakteriet. Bokstavligen rätt in i klimakteriet, berättade Kourtney i serien.

Annons

Hon berättade också att medicinerna resulterat i en viktuppgång, något folk var snabba med att kommentera på sociala medier.

– Varenda person på sociala medier skriver: "Kourtney är gravid, Kourtney är gravid, Kourtney har gått upp så mycket i vikt". Det är så oförskämt att kommentera andra människor när man inte har någon aning vad de går igenom.

Kourtney Kardashian och Travis Barker i maj 2023.
Kourtney Kardashian och Travis Barker i maj 2023.

Kourtney och Travis slutar med IVF

Nu berättar Kourtney Kardashian i den nya säsongen av The Kardashians, att hon och Travis valt att avsluta IVF-behandlingen.

– Vi har officiellt slutat med IVF. Vi vill ha en bebis mer än något annat, men jag tror att gud har en plan för oss, och om den inkluderar en bebis så kommer det att hända, säger Kourtney.

Annons

Hon berättar också att hon fryste in sju av sina ägg innan hon träffade Travis, men att de flesta av dem inte klarade av uppvärmningsprocessen, och att ingen av dem blev ett embryo.

– Att frysa sina ägg är ingen garanti, och jag tror att många missförstår det. Folk tror att det är ett skyddsnät, men det är det inte, säger Kourtney.

Trots att IVF-behandlingen påverkat henne både psykiskt och fysiskt, berättar Kourtney att hon nu har en mer avslappnad inställning till att försöka bli gravid.

– Det som är menat att hända, kommer att hända. Att vara lycklig är det absolut viktigaste och att vara en bra förälder till mina barn.

Källa: E Online

Foto: TT

Se kändisarna som gifte sig i ItalienBrand logo
Se kändisarna som gifte sig i Italien

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons