Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Khloé Kardashian öppnar upp om upplevelsen att få barn via surrogat

26 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Khloe Kardashian
I augusti 2022 välkomnade Khloé Kardashian och Tristan Thompson sitt andra barn, Tatum. I nya säsongen av The Kardashian öppnar nu Khloé upp om upplevelsen att få barn via surrogat – och hur det skilde sig från att vara gravid.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoriaBrand logo
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

Khloé Kardashian och Tristan Thompson välkomnade sitt första barn True, 2018. I juli 2022 kom sedan nyheten att Tristan och Khloé väntade sitt andra barn tillsammans, och denna gång via surrogat. Samtidigt blev det känt att Tristan varit otrogen och fått barn med en annan kvinna i slutet av 2021. Och när Khloé och Tristans son Tatum kom till världen i augusti 2022, välkomnade Khloé sonen utan Tristan vid sin sida.

Khloé Kardashian om att få barn via surrogat

I den nya säsongen av The Kardashians öppnar Khloé Kardashian upp om hur det kändes att skaffa barn via surrogat. Och att det svåraste var att acceptera själva processen, att man snart skulle välkomna ett barn till världen.

Annons

– Ens hjärna hänger ju inte med och det är nog det svåraste, berättar Khloé för Kim Kardashian i serien.

Hon säger också att hon fortfarande tampas med att anknytningen till sin lilla son. Och Kim, som själv välkomnat barn via surrogat, säger att hon kan relaterat till Khloés upplevelse.

– Det är verkligen annorlunda. När barnet ligger i din mage, så känner bebisen ditt hjärta. Tänk på det, barnet rör vid dina organ, det finns ingen annan på planeten som kommer känna dig inifrån på det sättet, säger Kim.

Khloé om när hon hämtade hem sin son Tatum

I den förra säsongen av The Kardashians fick tittarna följa Khloé när hon välkomnade sonen Tatum till världen. Khloé hade då lämnat Tristan efter otrohetsskandalen och åkte ensam till sjukhuset för att hämta hem deras son.

– Jag stoppade ner huvudet i sanden under hela graviditeten. Jag kunde liksom inte smälta allt som hände, så jag tror att när jag åkte till sjukhuset var det första gången jag insåg att jag skulle få barn, säger Khloé i The Kardashians.

Annons

– Det hade ingenting med bebisen att göra. Det var bara: ”Jag är okej, vi ha ett barn, det här är min son och jag ska ta med honom hem”. Jag var definitivt i ett chocktillstånd över hela min dåvarande situation, säger stjärnan.

Khloé berättar också om känslorna hon kände gentemot surrogatmamman när hon fick ta emot sin son på sjukhuset.

– Jag fick väldigt dåligt samvete över att den här kvinnan just fött mitt barn, och att jag tog bebisen och gick in ett annat rum för att separera dem. Det kändes nästan som en transaktion, säger Khloé.

Hon höjer också ett varningens finger för blivande föräldrar, och säger att skaffa barn via surrogat är väldigt annorlunda.

– Jag önskar att någon hade varit ärlig om hur annorlunda det faktiskt är att skaffa barn via surrogat. Det betyder inte att det är dåligt, det är fortfarande toppen. Det är bara väldigt annorlunda, säger Khloé.

Källa: Glamour

Foto: TT, Instagram

Se Khloé Kardashians dejtinghistoriaBrand logo
Se Khloé Kardashians dejtinghistoria

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons