Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Khloé Kardashian svar på nya ryktet om Tristan Thompson

23 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Khloé Kardashian
Efter att Kim Kardashian närvarat på en av Tristan Thompsons basketmatcher, har fansen börjat spekulera om Khloé och Tristan blivit ett par igen. Här är svaret.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoriaBrand logo
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

Khloé Kardashians adresserade nyligen ryktet att hon skulle blivit tillsammans med sin baby daddy Tristan Thompson igen. I december 2021 gjorde hon slut med honom efter en uppmärksammad otrohetsskandal då han fått barn med en annan kvinna – samtidigt som de väntade sitt andra barn ihop.

Sedan uppbrottet har Khloé och Tristan däremot haft en fortsatt vänskaplig relation till varandra samt uppfostrat sina barn True, 5, och Tatum, 1, tillsammans. Men efter att Kim Kardashian nyligen tagit med sin dotter North på en Tristans basketmatcher, har fansen börjat spekulera om en återförening mellan Khloé och Tristan ägt rum.

Annons

Se Khloés svar här!

Är Khloé och Tristan ett par igen?

På Instagram förklarar nu Khloé Kardashian klart och tydligt sin relation till Tristan Thompson – och att de inte är ett par.

”Sluta försöka få detta framstå som sanning. Det är tröttsamt, men jag antar att ni kommer fortsätta den här storyn oavsett vad jag säger just nu. Det är utmattande men jag har lärt mig att folk kommer bara förstå till sin egen nivå av uppfattningsförmåga. De flesta fastnar i lögner de vill tro på.” skriver Khloé Kardashian i en kommentar.

Hon förtydligar även att hon inte ser något problem i ett en familjemedlem stöttar en annan, på samma sätt som hon stöttar Kourtney Kardashians ex Scott Disick.

”Vissa saker är ibland så enkla som de framstår att vara, som en familjemedlem som stöttar en annan familjemedlem, särskilt under en svår period i deras liv. Exempelvis på samma sätt som jag stöttar Scott och alltid kommer stötta honom, han är min bror. Det händer inte bara på NBAs plan. I vår nya sorgliga värld tror folk att det som inte finns på bild aldrig har hänt, men ja jag träffar Scott ofta. Ibland är saker bara som de är” skriver Khloé Kardashian.

Annons
Khloe Kardashian tillsammans med Tristan Thompson och dottern True.
Khloe Kardashian tillsammans med Tristan Thompson och dottern True.
Se Khloé Kardashians dejtinghistoriaBrand logo
Se Khloé Kardashians dejtinghistoria
Annons

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons