Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Efter otrohetsryktet – så är relationen mellan Megan Fox och MGK

22 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Megan Fox och MGK
Enligt uppgifter till People jobbar Megan Fox och Machine Gun Kelly på att läka sprickorna i sitt förhållande. Här är allt vi vet om parets relation efter uppbrottsryktena och planerna inför det stundande bröllopet.
Annons
Megan Fox stilresa genom årenBrand logo
Megan Fox stilresa genom åren

I februari uppstod en rad händelser som fick fansen att ana problem i Megan Fox och Machine Gun Kellys relation. Bland annat publicerade Megan Fox några kryptiska inlägg på Instagram, som gjorde att följarna började misstänka att Machine Gun Kelly varit otrogen.

”Man kan känna doften av din oärlighet, den känns på din andedräkt” skrev skådespelaren till en bild på brinnande brev.

Megan dementerade otrohetsryktena som uppstod, men när hon senare dök upp på Oscarsgalans efterfest utan Machine Gun Kelly – och utan sin förlovningsring, började uppbrottsryktena ta fart igen.

Nu kommer uppgifter om att paret gått igenom en relationskris, och att de försöker hitta tillbaka till varandra. Här är allt vi vet om Megan Fox och Machine Gun Kellys relation idag.

Annons

Megan och MGK Skymtades nyligen tillsammans på fest

Sedan uppbrottsryktena började florera har Megan Fox och Machine Gun Kelly inte skymtats på några offentliga tillställningar ihop – fram tills nu. I samband med Sports Illustrated Swimsuits fest i New York, skymtades paret nyligen hand i hand för första gången sedan februari. Däremot gick Megan Fox och Machine Gun Kelly inte på röda mattan tillsammans som de vanligtvis brukar göra, utan fångades istället på bild av några mingelfotografer.

Machine Gun Kelly och Megan Fox på Sports Illustrated Swimsuit fest.
Machine Gun Kelly och Megan Fox på Sports Illustrated Swimsuit fest i maj 2023.

Så är relationen mellan Megan Fox och Machine Gun Kelly idag

Enligt en källa till People ska parets återförening bero på att de börjat reparera sitt förhållande.

Annons

– De försöker sakta men säkert att återförenas, men Megan är fortfarande arg på Machine Gun Kelly, berättar källan för sajten.

– Han gör allt han kan för att få henne tillbaka och hon får honom att jobba för det. Det är däremot en ganska ohälsosam dynamik fortfarande och deras vänner tror inte att förhållandet kommer överleva det här.

Källan berättar också att parets bröllopsplaner fortfarande är på paus, men att Machine Gun Kelly är fast besluten att vinna Megan tillbaka.

– Han har en hel del att bevisa men han vill inte förlora henne. Han är så bra med hennes barn och väldigt engagerad i deras liv. Det är ett pågående arbete, berättar källan.

Foto: TT

Annons