Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Efter nya romansryktet: ”Joe Alwyn känner sig sårad”

19 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Joe Alwyn
I april kom beskedet att Joe Alwyn och Taylor Swift gjort slut efter sex år tillsammans. Strax efter uppbrottet rapporterades det att Taylor funnit kärleken på nytt i sångaren Matty Healy. Nu kommer uppgifter om att Joe känner sig försummad efter att Taylor gått vidare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 saker du antagligen inte visste om Taylor SwiftBrand logo
10 saker du antagligen inte visste om Taylor Swift

Taylor Swift och Joe Alwyn träffades i samband med Met-galan 2016. Sedan dess har paret varit återhållsamma med att prata om sitt förhållande. Bland annat spekulerades det om en förlovning mellan de två 2022, något som Joe valde att inte kommentera.

– Sanningen är att om svaret hade varit ja, så hade jag inte berättat det, och om svaret hade varit nej så hade jag inte berättat det heller. Vi lever i en kultur där folk förväntar sig att få så mycket av en, sa sa Joe Alwyn i en intervju med WSJ Magazine.

I april kom beskedet att paret gått skilda vägar efter sex år tillsammans, och nu ska Joe öppnat upp om känslorna kring att Taylor träffat någon ny, skriver Daily Mail.

Annons

Taylor Swifts nya romans med Matty Healy

I början av maj kom uppgifter om att Taylor Swift börjat dejta frontfiguren i bandet The 1975 – Matty Healy. Romansryktet började cirkulera en månad efter beskedet om Taylors uppbrott från Joe, och sedan dess har Matty Healy skymtats med artisten i offentligheten – samt med hennes vänner och familj på turnén The Eras Tour.

– Taylor och Matty är superkära i varandra. Det är väldigt tidigt, men det känns bra. De dejtade för tio år sedan, men tajmingen var inte rätt. Både Matty och Taylor har turnerat de senaste veckorna så det har blivit mycket Facetime och sms:ande, men Taylor längtar så mycket efter att få träffa honom igen, berättade en källa för The Sun.

Matty Healy.
Matty Healy.

Joe Alwyn om att Taylor Swift gått vidare

Enligt en källa till Daily Mail ska Joe nu öppnat upp om Taylors nya romans, och känner sig sårad över att Taylor redan hunnit gått vidare.

Annons

– Joe känner sig försummad och upprörd av att se hennes nya relation med Matt, men han försöker göra sitt bästa för att hålla sig sysselsatt och fokusera på sig själv, berättar källan.

Taylor Swift och Matty Healy jobbade tillsammans med albumet Midnights samtidigt som Joe och Taylor fortfarande var ett par.

– Joe var medveten om att Taylor och Matty gjorde musik och samarbeten tillsammans. Hon sa att de hade blivit bra vänner, och han litade på henne, berättar källan för Daily Mail.

Källan förtydligar däremot att Taylor inte påbörjade någon romans med Matty innan hon gjorde slut med Joe. En annan källa till Entertainment tonight berättar att anledningen till uppbrottet berodde på att deras olika personligheter, men att Taylor fortfarande har höga tankar om Joe.

– Taylor har stor respekt för Joe och älskade verkligen tiden de hade tillsammans. De hade en djup kontakt med varandra och hon hoppas att de kan bli vänner i framtiden, säger källan.

Taylor Swifts stilresa genom årenBrand logo
Taylor Swifts stilresa genom åren

Källa: ELLE.com

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons