Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Taylor Swift uppges ha en ny pojkvän

08 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Taylor Swift och Matty Healy
För en månad sedan möttes vi av beskedet att Taylor Swift och Joe Alwyn gjort slut efter 6 år tillsammans. Sedan dess har det ryktats om att Taylor dejtat F1-föraren Fernando Alonso och nu uppges artisten ha skaffat en ny pojkvän – Matty Healy. Här är allt vi vet om nya romansryktet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Taylor Swifts stilresa genom årenBrand logo
Taylor Swifts stilresa genom åren

Taylor Swifts kärleksliv är minst sagt omtalat i media just nu. För en månad sedan kom beskedet att stjärnan separerat från skådespelaren Joe Alwyn efter 6 år tillsammans. Uppbrottet kom som en chock för många fans, då det länge spekulerats om en förlovning mellan de två, däremot var artistens innersta krets inte förvånade över uppbrottet, enligt en källa till Life & Style.

Taylor Swifts kärleksliv efter Joe Alwyn

Sedan uppbrottet från Joe Alwyn har Taylor Swift redan hunnit kopplas ihop med två nya flammor. I slutet av april kom nämligen uppgifter om att Taylor börjat dejta Formel 1-föraren Fernando Alonso.

Annons

”Flera spanska tidningar har skrivit om Taylor Swift och spanska F1-föraren Fernando Alonso. Enligt dem ska paret träffat varandra i en vecka nu. Det är däremot inget seriöst eftersom de båda är nyblivna singlar” berättade en anonym källa till skvallerkontot Deuxmoi.

Fernando passade även på att diskret adressera ryktena på Tiktok, genom att lägga upp ett klipp till Taylors låt Karma. I beskrivningen skrev han även ”Race era tour” som syftar på Taylors aktuella turné The Eras tour.

Fernando Alonso.
Fernando Alonso.

Har Taylor Swift en ny pojkvän?

Och nu kommer ytterligare romansrykten om Taylor Swift. Denna gång uppges hon dejta artisten Matty Healy. Romansrykten mellan Swift och Healy började redan innan Joe fanns med i bilden – nämligen 2014. Matty berättade då i en radiointervju att han och Taylor bytt nummer efter att popstjärnan gått på hans spelning i Los Angeles.

Annons

– Jag menar, herregud vad ska jag göra? Gå på en dejt med Taylor Swift? Hon är helt fantastisk, jag skulle inte tacka nej, berättade Matty för australiensiska radiokanalen Shazam Top 20.

Matty Healy.
Matty Healy.

DEJTAR TAYLOR SWIFT OCH MATTY HEALY?

I januari 2023 gjorde Taylor ett överraskningsframträdande på en av Mattys konserter med bandet The 1975 i London. Och tre månader senare, efter Taylors uppbrott från Joe, rapporterade The Sun att artisterna börjat dejta varandra. Enligt en källa till sajten ska Taylor och Joe gjort slut redan i februari, och Taylor och Matty ska ha blivit kära genom Facetime.

Annons

– Taylor och Matty är superkära i varandra. Det är väldigt tidigt, men det känns bra. De dejtade för tio år sedan, men tajmingen var inte rätt. Både Matty och Taylor har turnerat de senaste veckorna så det har blivit mycket Facetime och sms:ande, men Taylor längtar så mycket efter att få träffa honom igen, berättade källan för The Sun.

Nyligen fångades dessutom Matty på bild under Taylors konsert i Nashville, där han festade med Taylors vänner Gigi Hadid och Lily Aldridge. Han ska då ha åkt till USA från Filippinerna där han haft en spelning tillsammans med sitt band – och nu är fansen övertygade om att något är på gång mellan honom och popstjärnan.

Se bilderna här!

Matty Healy på Taylors konsert i Nashville.
Matty Healy på Taylors konsert i Nashville.
Annons
Matty tillsammans med Gigi Hadid på Taylors konsert.
Matty tillsammans med Gigi Hadid på Taylors konsert.
Matty Healy och Gigi Hadid.
Matty Healy och Gigi Hadid.
Matty filmar på Taylors konsert i Nashville.
Matty filmar på Taylors konsert i Nashville.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons