Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Därför går Taylor Swift och Joe Alwyn skilda vägar

11 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Taylor Swift och Joe Alwyn
Taylor Swift och Joe Alwyn rapporteras ha gjort slut efter 6 år tillsammans. Här är detaljerna om uppbrottet och teorierna kring varför paret valt att gå skilda vägar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 saker du antagligen inte visste om Taylor SwiftBrand logo
10 saker du antagligen inte visste om Taylor Swift

Taylor Swift och Joe Alwyn uppges ha träffats 2016 i samband med årets Met-galan. Men redan från start har paret varit restriktiva med att dela med sig om detaljer från sin relation. När det sedan började det spekuleras om en förlovning mellan de två förra året, valde paret att varken bekräfta eller avfärda ryktet.

– Om jag fick ett pund för varje gång någon sagt att jag är förlovad, så skulle jag ha väldigt många mynt vid det här laget, sa Joe Alwyn i en intervju med WSJ Magazine i april 2022.

– Sanningen är att om svaret hade varit ja, så hade jag inte berättat det, och om svaret hade varit nej så hade jag inte berättat det heller. Vi lever i en kultur där folk förväntar sig att få så mycket av en, sa Joe till tidningen då.

Annons

Flera källor har uppgett att paret diskuterat att gifta sig så sent som för ett par månader sedan, men nu ska de istället valt att gå skilda vägar.

Joe Alwyn och Taylor Swift har gjort slut

Entertainment tonight avslöjade nyligen att Taylor Swift och Joe Alwyn gjort slut efter sex år tillsammans. Enligt en källa, som sägs vara nära paret, ska de gjort slut för flera veckor sedan, och uppbrottet ska inte varit dramatiskt utan snarare ska paret skiljts åt som vänner.

Nyheten kom efter att Taylor Swift påbörjat sin turné The Eras Tour, där Joe inte synts till på någon av artistens konserter. Beskedet kom som en chock för många fans, men enligt källor till Life & Style ska uppbrottet inte överraskat artistens vänner.

– Taylors innersta krets är inte så förvånad över uppbrottet. De tycker att det är tråkigt, men Taylor vill inte någon ska tycka synd om henne, och särskilt inte hennes fans, berättar källan.

Annons

– Sånt här tillhör livet. Folk gör slut hela tiden och hon kommer ta sig igenom det här. Hon hatar inte Joe, men just nu gör det väldigt ont, berättar källan för Life & Style.

Taylor Swift och Joe Alwyn.
Taylor Swift och Joe Alwyn.

Varför har Taylor och Joe gjort slut?

En källa till People uppger att anledningen varför paret gjort slut ska vara att de är för olika varandra.

– De har haft liknande motgångar förr men alltid rett ut det, så många i parets omgivning trodde att det skulle lösa sig genom att de fick vara isär ett tag, och att de sedan skulle återförenas.

– Joe har haft problem med Taylors kändisskap och uppmärksamheten. Skillnaderna i deras personligheter har också blivit svårare att ignorera efter alla dessa år tillsammans. De har vuxit isär, berättar källan.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons